http://www.anarchy-online.com/
  • aPa
    Tényleg elég kellemes az emberek segítőkészsége a játékban :)
    Velem többször előfordult, h halál után, mire odaértem volna a cuccaimhoz, már maxra gyógyítottak ismeretlenek csak úgy.
    És ha az ember ezt megtapasztalja, akkor valszeg ő is segíteni fog másoknak. És ez így terjed tovább, tovább... lehet h az MMORPG jobbá teszi a világot? :)))
    Találkoztam rideg iratlan szabályokkal is:
    a metró mélyén valami bosst közelítettem meg szólóban, erre utolért egy 6 fős csapat. Már kaptam is a privit, ha magamra húzom a bosst, nem fognak segíteni (csak hogy tudjam:) ). Mivel nem volt bennem erősen a boss lenyomása, mint cél, csak úgy randalíroztam odalennt, és nem is tudtam, mi ilyenkor az etikett, mondtam ok. Szépen felbuffolták magukat, aztán bementek írtani. Kb fél perc múlva utánuk mentem, h én is csapok egyet-kettőt, ha már ott vagyok, erre kaptam egy dühös üzit, hogy "this will be reported" (vagy valami hasonló). Nem vágom, mivel dühítettem fel őket - nem akartam lootolni sem előlük, csak ha már ott voltam, miért ne? :) Kérdezném egyben a tapasztaltabb szakiktól, mi lehetett ez? (Gondolom a loot jog kiosztásának algoritmusát kéne ismernem:) )