1286
http://www.anarchy-online.com/
-
Donihun #886 hát az az igazság:) hogy mindkét oldalon elöfordulnak olyan magasabb rangu tisztek, asszem clanna commanderek akik lönek mindenre ami nem clan, omninál meg omni:), de az alap városi örök nem bántanak, csak ezek az elitek -
Atomcsirke #885 Tegnap éjjel, miután csapattársak kiléptek, gondoltam megpróbálok még 2 egyéni küldetést megcsinálni a függőben levők közül, mert mára úgy is törlődtek volna! Mivel nem volt elég comp. litem. a west-athéni gridhez, gondoltam kilépek Tir-ben, "lássuk már azt is!"-alapon, és megyek egyet whompával. Na, trappolok a város fele, csúszka max. DEF-re állítva, belépek a kapun, erre az egyik őr megfordul, ás a hátamba ereszt egy tárat, hogy ott nyúvadok meg!
Érdekes, eddig úgy tudtam, hogy a neutralokat egyik fél sem irtja!
Érdekelne, hányas szintűek a városi őrök arrafele, mekkora és milyen szintű csapattal érdemes belevágni a felhentelésükbe, valamint az xp/item/credit -értéke milyen az őrszemélyzetnek?
p.s. Asszem, ezen kellemes közjáték után végképp elvetem a klánosodás gondolatát, marad a neutral vagy az omni!
-
#884 :D -
Donihun #883 Hát ja:) én is visszaszállok Rubi-ka földjére a WoWrol, mert ne gyözött meg arrol hogy nekem azt kéne játszani. még.
Bár jó szerintem sokmindenben jobb az AO. -
Nagyapi #882 Már tárgytalan a subway. Robotalkatrészekre kell vadásznom, mert ez az első Dodga, vagy mifene küldi, és úgy emlékeztem, hogy a Subwayben összeszedtem egy párat.
De közben Senki mutatott egy jó vadászhelyet, ahol egy kivételellel már az összes meglett. Ha nem jön egy 150-200 közötti omnis csapat, akik mindent lenyultak, már rég meglenne a 8-adik is. Na majd ma. Amúgy se nagyon müxik a dolog, mert ha jól tudom a nodropok átadása még mindíg nincs megoldva.
A katanákra, és az MG-re figyelek, de nekem már többnyire már 68-as körüli cuccokat dob. Persze később az is jól jöhet, úgyhogy figyelek. -
#881 Ez érdekes...Én a 20.lvl elérése után kaptam üzit,hogy uj perket kaptam...de fingom sincs hogy mit kerdjek vele.... -
Atomcsirke #880 Szerintem egyszerűen csak hüje amcsikkal találkoztál, 14 év alatti átlagéletkorral súlyosbítva! Azok csinálják az egészet véresen komolyan, és ők hisztiznek állandóan! Ne is törődj velük!
Amúgy mérföldekről meg lehet ismerni őket "odafent" is, nem csak IRL! Néha megfordult már a fejemben, kellene egy klán, aki PvP zónákban amcsikra vadászik, és kacagányt készít az irhájukból! -
Atomcsirke #879 Apropó, azt hiszem 15. szint után kiírta a játák, hogy új "perk level"-t értem el! Próbáltam utánanézni, de mindenhol azt írják, hogy a "perk"-eket a csak Shadowlands-al vezették be. Ezexerint az "ingyenes" verzióval nem is tudom elérni a perk pontokat? De akkor minek írja ki a játék?! -
Atomcsirke #878 Tegnapi kérdésedre válaszolva: igen, szoktam lejárogatni a subway-ba, még van két, 25. szint alatti karakterem! De mostanában inkább szóló küldetéseket csinálok párommal karöltve, mert így lehet hatékonyan fejleszteni a felszerelést!
p.s. ha esetleg találsz jó 2kezes, brawl és/ vagy fast attack-os kardot - ezek többnyire katanák, vagy olyan MG/SMG tipusú fegyvert, amihez az MG/SMG és Burst skillen kivül max. Full Auto kell, el ne kótyavetyéld valami rőtszakállú levantei trader-nél az Istenért sem! Annyit, amennyit ők kínálnak szerintem én is adnék értük!
Pl. kellemes, lvl 25-30-as South Wind vagy Immortal katana érdekelne, vagy a fixeremnek hasonló szintű Mausser Particle vagy Chemical Streamer! -
Atomcsirke #877 Ebben az egészben csak az 1:1-es Euro-Dollár konverziós ráta roppant érdekes...
Mindegy, egyelőre jogalapom nincs pofázni, amíg ingyen van a szolgáltatás, de ilyen "érdekes" hozzáállás mellett később elvből sem fizetnék elő rá! -
#876 Hát vége a WoW bétának is...
úgyhogy szerintem visszatérek Rubi-Ka világába -
#875 Hi...a köv a problema...
Megosztva volt anetem...és simán jácctam de amikor következőleg fel akartam lépni akkor Test szerverre irányit,és elötte feldob 1 tonna Patchet,amit nem lehet kikerülni?...HMM?? -
Nagyapi #874 Igen, így igaz. Eddig még soha nem játszottam MMOPG-t , ezért szokatlan a csapatjáték, most tanulgatom. A segítőkészség tényleg nagyon jó dolog, nagyon sok mindent megold. A másik megjegyzésedre nem tudom a választ, én is beszóltam már teamek csatájába, de azt hiszem még nem küldtek el.
Nem tudom. -
#873 Tényleg elég kellemes az emberek segítőkészsége a játékban :)
Velem többször előfordult, h halál után, mire odaértem volna a cuccaimhoz, már maxra gyógyítottak ismeretlenek csak úgy.
És ha az ember ezt megtapasztalja, akkor valszeg ő is segíteni fog másoknak. És ez így terjed tovább, tovább... lehet h az MMORPG jobbá teszi a világot? :)))
Találkoztam rideg iratlan szabályokkal is:
a metró mélyén valami bosst közelítettem meg szólóban, erre utolért egy 6 fős csapat. Már kaptam is a privit, ha magamra húzom a bosst, nem fognak segíteni (csak hogy tudjam:) ). Mivel nem volt bennem erősen a boss lenyomása, mint cél, csak úgy randalíroztam odalennt, és nem is tudtam, mi ilyenkor az etikett, mondtam ok. Szépen felbuffolták magukat, aztán bementek írtani. Kb fél perc múlva utánuk mentem, h én is csapok egyet-kettőt, ha már ott vagyok, erre kaptam egy dühös üzit, hogy "this will be reported" (vagy valami hasonló). Nem vágom, mivel dühítettem fel őket - nem akartam lootolni sem előlük, csak ha már ott voltam, miért ne? :) Kérdezném egyben a tapasztaltabb szakiktól, mi lehetett ez? (Gondolom a loot jog kiosztásának algoritmusát kéne ismernem:) ) -
Nagyapi #872 Oke, Angyrus megoldotta az úgynevezett problémámat. Javasolta, hogy keressek egy doctort, aki besegít. Athenban megjegyezve, hogy hol van a legközelebbi üzlet, a teleportnál a legnagyobb szintű docit megkértem utánozhatatlan angolságommal, hogy aszondja "Please Help me. Gave me a treatement buff. Tnx.". A gyerek két buffot tett fel a 20-asat, meg egy 80-asat. Irány a gép, az adott 100 treatementet, fél perc múlva, mind a 13 planktot átcseréltem QL 100-sokra.
Mindezt csak okulásként írom le, mindazoknak akik hasonlóan bénáznak még esetleg mint én.
-
Nagyapi #871 Problémám még mindíg a következő.
Szükségem volna arra a bizonyos orvosi ruhára, amit Donihun javasolt, ami Treatementet tud adni. Ha mindent készletemet összeadom ( 20 nano, 100 a géptől, 17 az egyik planktól), még mindig hiányzik 36 a 479-hez. Mivel szintenként csak 4 - et irhatok be, az még 9 level, ami 67-es szintől piszok sokáig tart. Addig a bankban rohad a több mint 1,5 milkába került a teljes 100-as szintű kollekcióm.
Ha van valakinek ilyen ruha rövid ideig kölcsön, vagy eladná, vagy ami a legjobb lenne, meg tudná mondani, hogy hol lehet ilyet venni, az nagyot tudna rajtam segíteni ( plussz megmaradna a havi sörkészletem, amit most nyugtatóként vagyok kénytelen fogyasztani ).
Az Atlantean csak mi vagyunk macskajancsik, sehol a Nagyok, Havajoznak valahol, ott senkit nem találok aki segíteni tudna.
Minden ötlet érdekel, csak az omnisokhoz ne kelljen menni, már többször kinyírtak.
Szánjon meg Valaki. -
#870 Aha. Hát remélem előbb utóbb ingyenes lesz... -
#869 Ezt irtam Januar 28.-an a #734-es uzenetben.
Es nem teljes dij a havidij sem, hanem felaron adjak azt is. -
#868 Hmmm....úgy látszik a shadowlands tényleg ingyenes, de a havidíjat elkérik....szal mind1 -
#867 INGYEN SHADOWLANDS BASSZAMEG! KUKSOLJÁTOK MEG AZ E-MÉLETEK!!!!
"UPGRADE TO SHADOWLANDS FOR FREE!
Special offer! Upgrade your account with Shadowlands prior to February 7th with no client fee!"
DOWNLOAD -
#866 Télleg!!!!...köcce!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))
Na!!senki nem lett Omnis???kezdenek brutalok lenni a küldik...20 as leszek de sajna lehet többször is találkozni kell majd "régi,jó barátommal" a feltámaszto terminállal:)))))
Ha vki omni szinekben nyomja szojjon..sok küldi nem zárja ki a segitség igénybevételét..még joo:)) -
Nagyapi #865 Menj oda a terminálhoz, nem az insurance, hanem a másik, katyyingass rá, egy idő mulva visszaadja az összes kincsecskédet. -
#864 hi...most nyirtak ki elöször...elmentettem a kari xp állapotát korábban de a proszto game kiüritette az invertorymat...csak a hátitatyomban maradt cuuc..ez igy megy vagy szimplán kibaszás volt ez?? -
#863 egy implantban 3 cluster hely van (talán: faded, bright, shiny). minden slotba csak az adott típusút lehet tenni. az implantba betenni egy clustert ugyanúgy kell, mint bármilyen két tárgyat összeszerkeszteni, emlékeim szerint implant ql * 3 nanobot programming skillel. betett clustert implantból kivenni majd jóval később lehet (ezt csak sejtem/vagy olvastam valahol).
Mint fő kérdezőnek azért ajánlanám:
http://www.anarchy-online.hu/
:)
igen sok hasznos infó van ott, implantok pl: leírások / írások / implantok útvonalon. az infók egy jó része magyar ráadásul :)) -
Nagyapi #862 Én Ma vagyok, nem használok fegyvert, sajna nem tudom. Talán valaki okasabb. -
#861 thx....emellett més a beültetésről lenne vmi kérdésem:
Van a testemben 1 Fling Shot a jobb kézben..ez implant..
De vmit olvastam hogy lehet fejleszteni Clusterekkel...na most van jopofa Shyni cuccom is szintén ide a jobb kézre..hogyan rakatom bele,hogy min2öö ok legyen??lehet ilyet? -
Nagyapi #860 Szerintem tartsd meg. A bankban elfér, és ha veszed sokkal drágább. A küldiket meg lehet csinálni vakon is, főleg ha letöltöd a részletes térképeket az anarchy-online-ról, de térképpel azért jobb. -
#859 ha majd kiszabadultál a kezdőszigetről../és felfeded hogy hova álltál/ akkor mondjuk ide vésd be a Nickedet...eccer beálltam a klánba..és azonnal üdvözölt néhány sg.forumos...
Más!!Érdemes a térképeket megtartani?Még akkor is ha nagyon távoli még az amilyen szintü mapnavigálási szorzot kiván??..küldiben találtam..1et 2töt... -
Nagyapi #858 Kösz a gépet nem tudtam, mert én mindíg a hordozhatót használtam, az ad 30 seccet. igy már csak 50 hiányzik.
Mi az az orvosi köpeny amiről írtál, abba még nem sikerül beleszaladnom?
Más. Adtál egy 300-as övet, bel 16 -31 NCU-t. Kapható ez vagy csinálni kell? -
MisterY #857 Lenne még egy kezdőhöz illő kérdésem:
Hogy találom meg a szerveren a magyarokat? -
Donihun #856 sima ügy
a gép ad 100at és kérd el az egyik huntol a treatmentet adoo orvosi ruháját -
Nagyapi #855 Gyerekek, melyik kaszt tanulja legkönnyebben planktok összerakását, és melyik tud olyan 155 körüli Treatmentet adni. 100-as szintű planktokat akarok felrakni, 479 treatment kellene, de csak 324 van ( Base 287 ).
Fel lehet ezt nyomatni, vagy még gyúrjak rá? Az legalább 10 ha nem több szintet jelentene. Biztos van más megoldás is. Segítsen valaki. -
#854 Huhh..sokban segitettél...és még az semm mind1 ,hogy melyik terminálhoz viszed....azaz amikor felveszem a küldit:nem árt ha a terminál koordinátáit is feljegyzem,mert aztán tekereghetek össze vissza...:)))Köszi:)) -
#853 ok..thx...:)azéé értetlenkedtem mert a map-rol nem vette le a jelölést.igy arra gondoltam: a terepen kell még vmit elvégeznem...
-
#852 Vissza ahhoz a Mission terminalhoz ahol felvetted a kuldetest.
Majd a targgyal rakattintasz a terminalra. -
#851 Hi...na ezekről beszélek...:
"There is no reason for you t...
Description:
There is no reason for you to know more than this: The enemy is currently making a new prototype Useless Triple-Blade. It is of utmost importance that we get our hands on it as soon as possible, but no later than 48 hours. Please speed to Rome Green district and find it in the Omni-Admin, then bring it back here! Your efforts will not go unrewarded! Good luck, Adventurer.
Realtime left: 1 days, 23 hours, 14 minutes.
Reward:
Cash: 426 credits
Exp: 40 points. (Which you get when you receive a token.)
Item reward:
---------------
Kiirtottam mindenkit,megvana tárgy,utoljára vettem fel...semmi interaktiv nincs a terepen...erre semmi üzenet,és azt sem brekegi ,hogy hova kellene visszamennem.... -
#850 Ez azéé genyóság...1ik küldiben le kell nyomni 1 cálszemélyt..de a köcsögbe azonnal belebotlottam az első szobában,és persze kiiktattam...mission ok..token nuku...meg még maradt 4-5 olyan figura akikért még xp sem járt...ezexerint elég lutri néha ez nem? -
#849 Köszi!:)))
MisterY!!!valoban az 1-esen inditsd..és ha Onmt választasz akkor../ha minimálisan is /de fordulj hozzám....Ne fel:))))))))))))
Azaz készséggel megosztom tapasztalataimat:))Omni forever:)) -
#848 Az elsőn indisd! :D
Itt van egy csomó magyar!! :D (én is) :D
-
MisterY #847 Most ismerkedem ezzel a játékkal és eddig tetszik.
Melyik szerveren indítsam el a karakteremet, hogy ha felfejlesztem, utána jó eséllyel találjak csapatagnak magyarokat?
Eddig hol ezt, hol azt javasolták...