Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az lehet. Nem tudom. Produkáltam neki egy elegáns meghajlást, de már nem törõdött tovább velem, igaz törlrszteni sem tudtam volna neki. Szóval mûködik a dolog ez a lényeg.
Az egyik küldinél, ahol Omni területen kellett átmennem útközben összeszedtem valamilyen köveket, Nobivalami, hajól emlékszem. 10 és 56-os szint közöttiek. Tudja azt valaki használni közületek, vagy dobjam?
Tanulom a Gridet, de van olyan lift amihez több mint 200 Computerliteraty kell sajna, pedig az ott rakna le, ahova a küldi be van jelõlve. Hát erre most még nem költök, marad a gyaloglás.

Gnome
hmm no problem talán?:P

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Találtam egyet Athenban a 200-asok között.
Köszöntem, beírtam amit mondtál, megkaptam, köntös fel.
Megköszöntem, a válasz " np "
Az mit jelent?

Mégegy kezdõ kérdés.
Ha keresek valakit, egy Agentet ( mint pl. most én ), vagy egy havert, van arra valami módszer, hogy aktívvá tegyük a felíratot, vagy csak a tapizás ( bal egérgomb + T ) marad. Nincs erre valami parancs? Lehet, hogy ott van a Helpben valahol, de nem tudok angolul, és kiszótárazni csak azt a aszöveget tudom, amit már megtaláltam.

Ryleh
Vki azt rebesgette,hogy a kezdõszigetrõlát lehet uszni vhova ahol vannak szigorubb dögök is...létezikilyesmi?

Ez inkább csak egy reflexszerû mozdulat volt, utánna késõ bánat.
Ahogy látom az abilitiesekbõl 12-es a max. , ugyhogy nyavajás 3 azaz HÁROM hiányzik.
A Gridbe közlekedni qrva egyszerû, már egy csomó helyre eljutok, pl. 4 Holesbe, ahova több mint fél óráig mentem gyalog.
Édes jó Máriám, mi mindent nem tudok még ami nektek természetes!
Az Agent ötletet kösz, ezt is megtanulom legalább, legfeljebb elküld a f...ba.

a generalos csak 12t ad

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

hehe:) én megmondtam hogy ne vedd le:) zaklass egy agentet, kérjél feline gracet!
"can u give me a feline grace???"
persze elöször nemárt ha köszönsz meg ilyesmi talán ad valaki, és olyan 80 felettieket zaklass, azoknak már biztos van, de a legjobb ha 120 felettieket, azok szivesen segitenek, mert már hozzászoktak a dologhoz általában. nem nagyon lehet semmid ami jó volna egy nagyobb agentnek, csak köszönd meg szépen:)

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Ott csak Sense 6-ot találtam, de megyek tovább, valahol biztos kapok. Nem tudtam ezt a Generalt, csak a kasztokét ismertem.
Kösz.

Gnome
menyj a generalba a nano részlegbe és az általános automatából vegyél egy sense buffot..1-2k ba fog kerülni

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

A Gridbe elõsször veled voltam, azóta használom azt a részt, ahol voltunk, de hogy ez több szintes azt nem tudtam. Most északról gyalog mentem A Stret West Bankból le egésszen 4 Holes valamiig egy bányába.
Közben elégtételt vettem mert 2 Omnis Trooper vagy mi a szösz belém kötött. Hála nekik sikerült szintet lépnem, így most egalban vagyunk.
Sajnos elkövettem egy baromságot. Találtam egy köpenyt, amire ösztönösen rányomtam, és lecserélte a Tõled kapottal. Persze nyomába se jön, de 15 Sense hiányzik, hogy visszavegyem. Melyik kaszt tud rám rakni ilyet, kit molesztálhatok vele, és mit illik adni érte, ha megteszi?

ammo az itt fegyverenként változik, a fegyverboltban az elsõ 4-5 áru az ammo szokott lenni! van shotgun, energy, bullett,arrow, többet nemtok, lehet csak ennyi van

na hát ne nagyon mászkálj clanosként omnitradebe mert az ottani örök az egyik legkemnebbek:) olyan 5-6000es sebzéseket produkálnak, meg az omni entertainmentbe:)
válassz más utvonalat, menjél gridben a második szintre és ott be a harrys nevü kijáraton arra a környékre visz, onnan meg fussál, vissza meg gyorsabb lesz a /terminate parancs:)

Ryleh
prozai kérdés??mi az ammo itt? mert ilyet seholsem láttam.....ja!!és van itt vki?

Hogy a túróba van ez gyerekek?
Bevállaltam egy küldit, amihez Omnis területen kell teleportálni. Megérkeztem Trade-be, sündörgök a másik kapuhoz, aztán már csak azt látom, hogy meghaltam. Se egy lövés, se egy rugás, kifújtak mint tollpihét. Ez ennyire komolyan megy?????????

Ryleh
Nos jopofa a hely...:((..vagy olyan lényekkel taliztam amik tesznek rám ,azaz no xp,vagyolyanokkal ami rámtámad csoportosan,vagy pol:1 kosszerü fajzat 2öt lökött rajtam és annyi....persze lehet mondani:mi a ráknak jöttem el a szigetröl,de valahogy kezdett untatni a helyi állomány ritkitása,ha meg 4.500 xpés darabokat kerestem akkor 10 percig ülhettem mire megint jött 1.
Kveszten nem is agyaltam,mivel idõkorlát miatt azt sem tudom merre vagyok én,nemhogy a sztori......

Ryleh
Köszönöm az utbalökdösést...végülis klános lettem...akkor most kalandra fel?..azaz kveszteket kell bevállalni?...gondolom..:)

b-type
úgy tudom 10-es szint felett, de ki is írja, hogy mostmár xp-t 'veszthetsz'.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ryleh
Kissé türelmetlen voltam a szigeten,de ahogy látom a kimaradt implantokat itt is be lehet szerezni,és a beültetés is ok....mikor tanácsos fixálni a cuccot,xpét,stb?

i see

Ryleh
Na...rájöttem..csak elöbb mindig nyávogok itt 1et:))....

olvasgasd vissza a forumot

ha beszéltél a faszival kaptál egy jegyet athenba, azt kell használni a kapun, de mivel választotál a newbien a választásod után egy szintet lépned kelll asszem

Ryleh
Na!!most tééleg?hogy a pöcsbe tudok lelépni erreöl a földdarabrol??..thx

Pink Tiger
:)
és hol adod el kereskedõi csatin?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ryleh
ok....hogy kell teleportálni...a klán kártyára azt mondja:még majdnem 3 ora kell az aktiválásig.A teknikus meg elhajtott a rákba a teleportnál...Athén ok...megnéztem a térképet:))

Nem értelmeztem férre:)

Másikk fórum ezen a fórumon úgy vettem észre hogy fõleg rimorosok vanak, ha érdekel nézd meg

Pink Tiger
persze ez csak egy hozzávetõleges stati, de arra jó hogy megnézd azt hogy valami nagyon értékes dolog e vagy valami teljesen értéktelen
de te ehhez képest hússzoros áron adod el a cuccost? nemá
ezen a linken szerintem rosszul értelmezed a vesszõt, vagy én:))
szerintem a vesszõ a számok közt nem tizedes vesszõ:)) hanem inkább egyx elválasztó space:
azaz 45,718cr az 45 715 cr
a tizedes jegyeknek nincs értelme szerintem ebben a játékban

egyébként kereskedõi csatin szoktatok eladni cuccokat? nekem még sosem sikerült

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Athen a clan vvárosa

a 372. üzi az Jakuza keybordjábol származik, amugy meg ha visszaolvastad a fórumot akkor látod hogy itt a Machiavellin kívül mindenki az 1esen van:)

Ryleh
Na bazz....beléptem a lázadokhoz...az éjjel 2 ota babusgatott karim 8cas lett 14k pénzelk együtt...most merre kéne menni??melyik városba?....vagy mindenki alszik?

Ryleh
Aki esetleg Omnis lett,az kérem ossza meg velem tapasztalatait/hátha alapon/..ha para van,akkor lehet priviben is!!!<#vigyor2>

Ryleh
De hogy kerek legyen a labda:inditottam 1 "Brokkoli" nevüt az 1 es szerveren is....ugyis sokminden dolgot 2xer is meggondolok/vásárlás,stb/igy még nem késõ ujrakezdeni.:))

Ryleh
mert a 372 .nyávogásom süket fülire talált.Emellett még annyit:mi van ha magyar létemre omnis lennék??
Ez oan banális,huuuha ha ez leszel akkor jujj de ez ,meg az lesz....
Tiszta agyrém:olvastam a magyar oldalt,s burkolva bejelentve hogy omnis karit lealáznak a honfitársaim....mintha pol.választás lenne megint...Persze még nem választottam,de tökmind1 sztem,ha élvezetes a game.

márcsak azt nem értem hogy mé a 2es serverre mentél

Ryleh
Itt tekergek a szigeten..szadizom a helyi pouláciot....Néha beesik egy jobb lény/4-500 xp,és jobb dobott cuccok/hogyan tovább?..thx...

Bicman
Sajna én az 1. szerveren vagyok! :((
Vagyis nem sajna, de veled nem találkozhatok! :)

Bicman Lvl:[21] [Clan] [Solitus] [Male] [Adventurer (Hunter)]

Ryleh
Én a 2.szerveren szenvedek "Brokkoli" néven 1 advecsöörrrrel..level 6.Emellett tévedésböl vettem 1 pack.nanocontainert Nano_technikan-nak---szal qrvára nem tudom használni,1500 ért vettem és potom 60 ért vennék vissza.Ha van nanobalhés karakter itt akkor szivesen átadom.Nehogymáá a jews kereskedõ joljárjon:))))))

Bicman
Figyu emberek(forumozok) :D Lenne egy ötletem irja le mindenki hogy meik szerveren és milyen névvel van fenn, és igy megtalálhatnánk egymást!! Mitszoltok??? Szerintem jó ötlet! :D

Bicman
Van egy jó hirem én is Ott vagyok! :D
Sikreult eljutnom odda! :D
És beszéltem egy csomó magyarral! :D
És volt egy rendes Csavó aki elmondott mindent! :D (mármint hogy hogy jutok el aténba és már clan tag is vagyok!)
Egy gondom van az hogy valami küldit elválaltam tegnap és most már nincs ott a mission-nál de az inv-be meg ott a tárgy valami scannar-vagy mi (nem tudom :D ) és nem tudok semmit se csinálni vele! na mind egy! :) majd csak lesz valahogy! :D Addig is!
Sziasztok!! <#wave> [/marquee

de átalában segitenek viszonzás nélkülis, de azért én valamit szoktam adni ha tudok

csak ugy ismeretlen ismerõs:)
õ adott senset én meg ráhúztam 95 dodgeot

Közben elment a nettem már megint, így csak most tudom megköszönni, hogy feljavítottál.
Annyira próbáltam megjegyezni amit tanultunk, hogy elfelejtettem megkérdezni, mivel tartozok? Az Anarchy illemtanról még nem találtam semmi infót.
Más. Elkezdtél keresni valakit aki felnyomta a Senset. Ismerõs volt, vagy ilyen segítsünk egymáson dolog ez a játékosok között?

hehe dupláztam:)

idõ kell amig felveszi a tárgyakat
a beltnek sok
baloldalt felül kell mennie egy sárga csíknak, ha nem látod huzd arrébb azt am takarja

Azért az nm teljesen úgy van ahogy azt irják:)
minden annyit ér amennyiért el lehet adni:)
megnéztem az árakat, de azt kell hopgy mondjam, hogy ezek szerint én 20szoros áron adok el rendszeresen egy tárgyat:)

Azért az nm teljesen úgy van ahogy azt irják:)
minden annyit ér amennyiért el lehet adni:)
megnéztem az árakat, de azt kell hopgy mondjam, hogy ezek szerint én 20szoros áron adok el rendszeresen egy tárgyat:)

Ryleh
Hogy kell a köcsög pokot leszkennelni??
Betettem gyorstárgynak,kijelölöm a dögöt de semmi...

Ryleh
Ja!!és még annyit:hol látom mennyi lovém van?