http://www.anarchy-online.com/
-
Hát én keverékkarit fejlesztettem, egyrészt martial artsra másrészt viszont én nyomtam fel a nanohoz való dolgokat is hogy használni tudjak gyógyító meg buff nanoprogikat. Ez azzal járt hogy mostanra (lvl37) nincs tartalék IPm. Úgy csináltam hogy az abilitiesben mindegyiket fejlesztettem (asszem, nem tom pontosan fejből az értékeket :) ), a bodyban mindent ami martial art illetve a speedben az összes evade-et plusz a physic int, és a nano initre is adtam egy keveset, ezenkívül tunkoltam a computer literacyt hogy legyen sok NCUm (most 39 de lesz még sokkal több is :) ) az ugyanis kell a buffokhoz. Nem használok semmilyen harci fogást (láttam mások használnak ilyen birdöt meg tudomisénmit), nem nagyon találtam jókat, illetve amik jók azokhoz még kevés vagyok. Én a fast attackra egyáltalán nem adtam és nem használok deflection shieldet sem, szerintem lenyomja a sebzést. a parryt tudtommal csak melee fegyvereknél használják. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Megbeszélhetnénk egy találkát játékon belül és akkor pontos értékekkel, tapasztalatokkal tudnék szolgálni. Rajtam kívül még Meckarb van MAval szóval őt is kérdezd meg és akkor a kettőnkéből csak kisül valami jó :).