http://www.anarchy-online.com/
-
Na most néztem a manuált végre rájöttem hogy lehet klánt csinálni:
Asztmondja hogy legalább 6 embernek csapatban kell lenni és 1! oldalon kell lennie(neutral, clan, omni :) ), és az az ember aki a klán feje lesz(mellesleg az adott csapat vezére is) beírja hogy: /org create (name) és akkor a csapat vezetője lesz a klán feje.
Egy klán előnyei:
-Irányíthatunk egy területet (gondolom báziskialakítás) ilyen building control tower segítségével, ami egy új, vagy eddig elfoglalatlan területen lehet.
-Egy külön chat csatorna csak a klánnak
-És egy nagy klánbankszámla amit a klán feje kezel
A klán vezetőjét nagy figyelemmel kell megválasztani hiszen a klánonba csak és kizárólag ő vehet fel új tagokat, illetve csak ő oszlathatja fel a klánt.
Amikro létrejön a klán akkor a csapat vezetője lesz a klán feje mindenki más az adott kormányzási formánakl megfelelő legalacsonyabb rangot kapja.
A kormányzási formák és hozzájuk tartozó rangok a következők:
Anarchy: Anarchist
Department: President, General, Squad Commander, Unit Commander, Unit Leader, Unit Member, Applicant
Faction: Director, Board Member, Executive, Member, Applicant
Feudalism: Lord, Knight, Vassal, Peasant
Monarchy: Monarch, Counsil, Follower
Republic: President, Advisor, Veteran, Member, Applicant
Ezen a weboldalon érhetők el azok a parancsok amelyeka klánon belül használhatóak: chat parancsok
Itt le van írva többek közt a kormányzási forma beállítására vonatkozó parancs is.
A klánról a következő fontos információkat meg kell még adni:
Klán háttértörténete
Klán célja
Klán leírása
Hirtelen ennyit sikerült összeszednem. Várok véleményeket. Szerintem megérné létrehozni egy klánt azért mégiscsak másféle játékélményt jelent. Viszont ha ez bekövetkezik értelemszerűen annak kellene klánvezérnek lennie (szerintem) aki:
-Nagyon jól tud angolul (lévén gondolom ha war van akkor azt gondolom megbeszélik a klán vezetők, illetve már csak az adminisztrációs dolgok megértése végett)
-Valamint szerintem az is lényeges hogy minél magasabb szintű legyen a vezér és sokat legyen fenn.
No ez az én véleményem. Várom a reakciókat :)