http://www.anarchy-online.com/
  • Ottto
    A 3 kapu közül válaszd a "Netureal"-t aztán irány a sivatag! Vagy a "Jobe" nemtom, de sztem nincs benne ebben a játékban, pedig az még hihetetlenül fasza, az árnyföldek a játék LEGJOBB területei, és szintén Netureal. Ha van akkor még azt tudom ajánlani.
    Amúgy azért javaslom a neturealt mert a függetlenség nagy szerepet kaphat a játékban. Nem véletlenül lett Anarchy online a neve ugyebár. Mint netureal, az összes városokba, falvakba, kastélyokba, bunkerekbe, egy szóval mindenhová elmehetsz. Nyugodtabban kalandozhatsz a városok között, bár a whoopperek ezt is megkönnyítik (teleporterek)
    Elmondom miért: Clan tagok nem mehetnek omni-tek területre, omni-tekkesek nemm mehetnek clan területre, mert a két szervezet háborúban áll egymással. Temérdek omni-tek, és clan bástyák állnak a városok között, a kalandozás roppant veszélyes, ugyanis még egy 200 szintes kari sem tudja felvenni a harcot egy bástyával, egyedül!
    Ha balhézni akarsz és réészt venni a háborúban, ajánlom a clant, mert ők a függetlenségért harcolnak. Szabadságharcosok :) Az omni tek inkább hierarchiára épülő rendszert akar felállítani rubik-oan, vagy hasonlót. Ebből neked annyi a jó, hogy törődnek veled, pl kezdésnél kapsz egy szép omni-tek mellényt, de nem kell komolyra gondolni, komoly önellátásról van itt szó kéremszépen.
    Nagyjából ennyi, most mindenki dönthet kihez akar csatlakozni, én a szabadság mellett szavazok (netureal)