Tommacska#6864
Most van egy kis időm tehát írok: Rengeteg mindenre rájöttem a programmal kapcsolatban. Például az a bizonyos pontos sínre illesztés... Zavar mert nagyon sok járműnél probléma van. Aztán, így hirtelen nem tudok olyan mozdonyt mondani amelynél halálpontos lenne a sebességmérő mindig kellett az F5 vagy a pályamonitor, hogy pontosan tudjam. A CABVIEW editorral egy pillanat alatt beállítható ez is. Az ezeréves problémám, hogy az elhaladó AI-nek nincs hangja, nem hallatszik be sem a mozdonyba, sem a személykocsiba. Vagy ha van, akkor csak külső nézetben van. Sikerült úgy megoldani, hogy az AI behallatszik a kocsikba és a mozdonyba is, de az én vonatom hangja a mozdonyba már nem. + asszem a taurus meg valamelyik dízel csoda még kürtöl is egyet indulás előtt! (Főként a common.snd-vel (1GB) kísérleteztem) .. bejött... Aztán...
Megtalálni a lehető legélethűbb pályahangokat, vonat zajokat, váltókörzeti hangokat. Az utóbbi fenomenális, piramidális lett..... Én a fa.sms-t és a bp zuglo.sms-t kiiktattam helyére betettem az alaphang.sms-t és rátettem egy kis hangerőt, így már jobb, persze csak átmenetileg amíg nem találok ide is tökéletest.
Hát egyenlőre ennyi... Most még néhány gép fényén kísérletezek, hogy a tompított helyett ne a refi kapcsolódjon be először + gépmenetben ha a refi ég, akkor illendő a hátsó vörösnek is égnie, még vezérállás váltás után is... Meg persze még sok egyéb.