7098
-
koncsihancsi #6898 Sziasztok!
Valaki nem tud infót arról, hogy az mstshungary oldal mikor fog üzemelni?
-
mate20010404 #6897 Sziasztok!
Az msts ezt írja ki:a service betöltése sikertelen
mi ez?Help!előre is kösz -
Svetozor #6896 Ha valakinek van activity-je a Nyugat-Dunántúl retro-hoz, akkor átküldené nekem a [email protected] e-mail címre? Előre is köszönöm! -
buke #6895 Svetozor: Szia! V43 1067 befejezte a feladatok készítését, a marci fórumon jelentette be,de folytatni fogja vasútbarát ismerőse. ( A már elkezdett actokat is ő fogja befejezni ) További infók szerintem a marci fórumon várhatók a témával kapcsolatban. -
Svetozor #6894 A HD-MSTS nem indul újra, helyette az mstshungary.hu lesz, amin minden régi dolog megtaláálható lesz.
Egykérdés: V43 1067 oldala nem elérhető. Esetleg elköltözött? -
ladawfts #6893 Sziasztok! A HD-MSTS oldal mikor indul ujra?
Továbbá:
Kéne néhány jármű: MÁV gyorsvonatkocsik Deluxe, MÁV ACBC, MÁV AMX, MÁV-Start Desire 030 (ami anno SkyDrive-on volt fent), Dél Alföld 001: 5 fájl, Nyugat-Magyarország PATH fájl, vagy Activity. Aki el tudná valamelyiket küldeni, annak az e-mail címem: [email protected], vagy ha valahonnan le leht tölteni, akkor ide linkeljétek be! Köszi! :) -
#6892 Feltettem a BP-Győr pályát és miután rámegyek az indításra ezt írja: Train World Initialization Failed. Mi lehet a baj? -
#6891 Köszönöm! Találtam egyszerűbb módot, a Routes/Alföld 6/Services mappán belül a szövegfájlokban átírom hogy mivel szeretnék menni. :D mégegyszer köszi, és bocsi a gyökérkedésemért! :D -
buke #6890 bocskor3: conbuilder win7-re, win xp is , consist cserélő ( by Ptrmarci ) csak win xp-re -
#6889 Köszi még valamit szeretnék kérdezni. Leszedtem az Alföld 6.31 pályát, és megvalósítható az, hogy egy meglévő feladat vonatát kicserélni? Gondolok itt arra, hogy vannak tök jó activity-k csak mondjuk csörgő helyett mdmot-tal szeretnék menni rajta.. Ezt hogy lehet egyszerűen megoldani? -
buke #6888 bocskor3: regisztrálni kell.
-
#6887 Köszönöm szépen, de V43 oldaláról hogyan tudom letölteni? Mert a letöltésekben nincs semmi. -
buke #6886 bocskor3: Szia! Sok van itt például : v43 1067 oldala
és pár tehervonatot én is készítettem erre a pályára : bukeactok2011_2010 a csomagban benne van még 3 teher,amelyek régebben készültek és újra teszteltem ezeket.
Ezeken felül is van szerintem sok csak keresni kell türelmesen. A jövőt tekintve V43 1067 kolléga fog megjelentettni a nyudu.retrora,ami érintheti ezt a pályát is. Érdemes az oldalát figyelni,mert oldalváltás is lesz nála.
Üdv. Jó Játékot a forróságban:) Péter -
#6885 Sziasztok, valaki tudna a Balaton-Dél 4 pályához feladatokat linkelni? Mert nem találtam sehol.. -
dani9811 #6884 Sok sikert a munkához -
#6883 Beteg szegény.
Gmi:iho.hu-n van link. -
joco22 #6882 Újra kell csinálnunk a wp motort. De itt nem közlök ezek után semmit sem bocsi srácok. -
dani9811 #6881 Sziasztok!!! Joco22 mstshungary.hu-val most milesz:D
-
#6880 Sziasztok! A Győr-BP. Pályát honnan tudom megszerezni? -
joco22 #6879 Tisztelt publikum! wwww.mstshungary.hu oldalunk meg nyitotta kapuit. Letölteni egyenlőre nem lehet mert nézzük az oldal terhelést a kattintgatásokkal. Van egy napi limit a letöltésekben naponta 10 dolgot lehet csak leszedni. Regisztráció facebook felhasználói név meg jelszó vagy google gamil felhasználói név és jelszó kell. -
dani9811 #6878 sok sikert:D -
joco22 #6877 Határozatlan ideig vagyunk zárva. Ma is majd nem korlátozták az oldalt miközben teszteltük a szerver terhelést. Most minden járművet máshova kell pakolnom így kezdhetek az oldalra mindent újra ami a beállítást illeti. -
dani9811 #6876 Szia!!
joco22:http://mstshungary.hu/ Biztosan 46 napig zárva lesz?? a válaszodat előre is köszi:D -
joco22 #6875 HDMSTS OLDAL MEGSZÜNT! MSTSHUNGARY az oldala neve. majd ha szolgáltatónk nem fog szórakozni velem majd akkor lesz oldal addig nem. -
dani9811 #6874 sziasztok!
joco22:HDMSTS mikor lesz elérhető?? -
gmilan #6873 LINK
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem 1600 forint nem vág földhöz. -
ekepista #6872 sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy atrain simulator alap játékom sincsen meg amihez van editor és ha tudnátok nekem adni egy letöltési linket vagy torrent oldarlórvagy varez oldarlór ahonan letudnám tölteni azt nagyon meg köszöném és akiegészítéseket segítsetek majd beleteni vagy le írni köszi előre is -
koncsihancsi #6871 Szia!
Elvileg most töltik fel azokat a cuccokat egy oldalra amik a HD-MSTS-en voltak. És nem kell sokat várni rá.
-
mokamachine #6870 Sziasztok!
Valaki el tudná nekem küldeni, azokat a hangokat, meg kabinnézeteket V43-hoz, ami a hdmsts oldalon volt fenn? Meg 1-2 db tetszőleges V43 mozdonyt is. Előre is köszönöm!
E-mail:[email protected] -
koncsihancsi #6869 Értem..Azért köszi.:) -
Tommacska #6868 Most ismét van egy kis időm tehát folytatom:
Javítsatok ki, ha nem igaz (Itt egy mozdonyvezetőre lenne szükség) Tételezzünk fel egy 800méteres 3500tonnás igen nehéz tehervonatot. Azt még csak-csak elhiszem, hogy egy darab M62-es meg sem moccantja, de azt már nem, hogy teljes fékerővel ezt le lehet fékezni 100-as tempóról nem egész 400méter alatt 0-ra. Ezt nem hiszem! Szerintem a valóságban ehhez legalább 1-1.5 kilométer is szükséges lehet.
Ha ez igaz akkor itt a fék dologgal is kéne kísérletezni.
Az éberségi igen jó lett. Most csak indokolt esetben kapcsol be. Minden NEM zöld jelzést követően kapcsol be néhányszor, de csak addig amíg ismételten zöld jelzés vagy sebesség túllépés nem következik. Az .eng fájlban valami ilyet kell keresni, ha jól emlékszem:
VigilanceMonitor (
MonitoringDeviceMonitorTimeLimit ( 60 )
MonitoringDeviceAlarmTimeLimit ( 50 )
MonitoringDevicePenaltyTimeLimit ( 0 )
MonitoringDeviceCriticalLevel ( 0 )
MonitoringDeviceResetLevel ( 100 )
MonitoringDeviceAppliesFullBrake ( 1 )
MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake ( 0 )
MonitoringDeviceAppliesCutsPower ( 1 )
MonitoringDeviceAppliesShutsDownEngine ( 0 )
MonitoringDeviceResetOnZeroSpeed ( 1 )
MonitoringDeviceResetOnResetButton ( 1 )
) #Elképzelhető, hogy az egyel előtte és utána lévő modul is ide tartozik!
Dízeleknél a kipufogó gáz áramlásán és mennyiségén is volt (lenne) mit javítani.
Az adatot a szovjet többszekciós TSR-3M62-ből nyertem ki + megspékeltem egy kis diesel smoke.exe /heavy nevű extra progival.
M62-esek, ismét az .eng fájl:
DieselSmokeEffectInitialMagnitude( 1.0 )
DieselSmokeEffectMaxMagnitude( 2.0 )
DieselSmokeEffectInitialSmokeRate( 10 )
DieselSmokeEffectMaxSmokeRate( 60 )
Magyarázat, puskázva:
Kipufogófüst alapjárati mennyisége
Kipufogófüst maximum fordulati mennyisége
Kipufogófüst alapjárati sűrűsége
Kipufogófüst maximum fordulati sűrűsége
Jónéhány gépnél, ha kihajolunk jobb nyíllal a elhúzott ablakon, akkor hát nem teljesen az ablak vonalába van a kameraállásunk. Íme a megoldás egy kis kísérletezés után. Szintén az M62-es sorozat .eng fájljaiból:
HeadOut ( 1.69 3.17 6.82 )
Tegnap este morfondíroztam azon a dolgon, hogy hogy lehetne azt megcsinálni, hogy az ívekben bedőljön a szerelvény, úgy mint a valóságban. Hát egy dolog biztos, a shapét is és a textúrát is be kellene dönteni. Van néhány tehervagonom, asszem PKP amit ha lehelyezünk loose consist-ként akkor egy kisiklott kocsit látunk a pályán. ( Baleset miatt mondjuk ki kell kerülni egy kisiklott szerelvényt )
Vagy az Alföld-beni 135-ös vonali sínhibák is ilyenek szerintem. Ebből kiindulva a vágányszakasz shape fájlán is lehetne dönteni.
Kérdés, hogy bírná-e a TS!
Gondoltam leírom ezeket a dolgokat...
Remélem senkit nem untattam ezzel...
Üdv mindenkinek és sok ezer kilométert. -
spy803 #6867 Pár éve létezett erre egy külső program. De régóta nem játszom már így nem tudok segíteni. -
Tommacska #6866 Hát passz! Nálam Windows XP-vel minden jó, de a Menetrend szerkesztő néha kifagy max proci használattal.
Újratelepítés után (persze csak ezt) megint jó egy ideig. -
koncsihancsi #6865 NézegettemPTRMarcinak az oldalát és letöltöttem a consist changer-t és a menetrend szerkesztőt. Elindul mindkettő, de a műveletek utána kidobja azt a hibaüzenetet, hogy:nem támogatott 16 bites alkalmazás..
Mit lehet ez ellen tenni? -
Tommacska #6864 Most van egy kis időm tehát írok: Rengeteg mindenre rájöttem a programmal kapcsolatban. Például az a bizonyos pontos sínre illesztés... Zavar mert nagyon sok járműnél probléma van. Aztán, így hirtelen nem tudok olyan mozdonyt mondani amelynél halálpontos lenne a sebességmérő mindig kellett az F5 vagy a pályamonitor, hogy pontosan tudjam. A CABVIEW editorral egy pillanat alatt beállítható ez is. Az ezeréves problémám, hogy az elhaladó AI-nek nincs hangja, nem hallatszik be sem a mozdonyba, sem a személykocsiba. Vagy ha van, akkor csak külső nézetben van. Sikerült úgy megoldani, hogy az AI behallatszik a kocsikba és a mozdonyba is, de az én vonatom hangja a mozdonyba már nem. + asszem a taurus meg valamelyik dízel csoda még kürtöl is egyet indulás előtt! (Főként a common.snd-vel (1GB) kísérleteztem) .. bejött... Aztán...
Megtalálni a lehető legélethűbb pályahangokat, vonat zajokat, váltókörzeti hangokat. Az utóbbi fenomenális, piramidális lett..... Én a fa.sms-t és a bp zuglo.sms-t kiiktattam helyére betettem az alaphang.sms-t és rátettem egy kis hangerőt, így már jobb, persze csak átmenetileg amíg nem találok ide is tökéletest.
Hát egyenlőre ennyi... Most még néhány gép fényén kísérletezek, hogy a tompított helyett ne a refi kapcsolódjon be először + gépmenetben ha a refi ég, akkor illendő a hátsó vörösnek is égnie, még vezérállás váltás után is... Meg persze még sok egyéb. -
koncsihancsi #6863 Köszi a választ!:)
Hát igen ez a "profi módon megírni az sms fájlt", a gond az hogy én sem tudom:(
De mivel configoltam cs 1.6, css, cs:go szervereket biztos vagyok, hogy semmilyen hasonlóság sincs, de türelmem van hozzá és megpróbálom. -
Tommacska #6862 Koncsihancsi!
Igen létezik! Pl: PTR Marci oldalról letölthető egy fantázia metróvonal, (szerintem marha jó lett) ahol az alap küldetéseknél minden állomás után bemondja a következőt. Tehát úgy mint ahogy az eredetinél is van az ajtónyitásra reagál... az .sms file!
Először is fel kell venni tökéletes minőségbe a hangokat, mivel úgy is le kell rontani max 22Khz- re, tehát a rossz minőség csak még rosszabb lesz.... mint írtam tömöríteni + szekciókat rakni a wav fájlba, hogy mindig csak a kellő rész kerüljön lejátszásra... Én így tudom, így olvastam valami leírásba....
Után a pedig az .sms-t kell profi módon megírni amit viszont én nem tudok, még nem kísérleteztem ezzel a dologgal! Tehát lehet, de nem egyszerű!
Helló! -
joco22 #6861 Már majd nem minden az oldalon van. Aminek nincs még kategóriája azok nincsenek még fent. Hamarosan minden az oldalon lesz szerencsére. -
koncsihancsi #6860 Sziasztok!
Mivel sokszor utazok ic-vel, ezért volt szerencsém kiismerni. Sokszor feltűnt, hogy amikor jön egy állomás vagy egy állomást elhagyunk akkor a kalauz beszél a "mikrofonba", hogy pl: Köszöntjük önöket a MÁV Start ZRT járatán..stb. Arra gondoltam miért ne lehetne felvenni saját kis bemondásokat és egy billentyűvel aktiválni :D ?
Milyen jó lenne, hogy pl a 100-as vonalon közlekednénk és Nyíregyházát elhagyva Debrecen előtt pár km-el megnyomnánk egy gombot és lejátsza azt amit te felvettél:D. Ha van rá mód, hogy ez így teljesüljön, akkor légy szíves írjatok! -
koncsihancsi #6859 Nagy köszönet, hogy feltöltitek!