Bagaméry#6730
RW4 probléma alternatív megoldással kiküszöbölve..... a TS2013 beüzemelve - továbbra sem vagyok elragadtatva... A korábbi akadozós hanglukak továbbra is megvannak (és piszkosul zavaróak) külső kameranézetben. Ezen semmilyen extra turbós gépen sem lehet(ett) javítani - pedig elég sokon próbáltam.
Alapvető módosításként csak néhány új páyát és a teljesen átszerkesztett menürendszert láttam. Továbbra is csak "szimuláció" módban lehet játszani így a száguldozást kevelők inkább maradjanak a jó öreg MSTS-nél.. Különösen továbbra sem tetszik a sajátos logika a kameranézeteknél - azaz egy adott kameranézetet hiába állítok be, mert váltáskor mindig az adott kameranézet "default" nézetére áll vissza a kép... ezeket az anomáliákat a meglehetősen szép-, kidolgozott grafika sem ellensúlyozza - no és az éjjel is világító vonatokhoz eléggé "combos" gép szükséges...
Összegezve; a kisebb hibái ellenére nálam továbbra is a MSTS marad az emberbarát Train Simulátor!
más! MARTIN a fórum hozzászólás mezője újabban nincs sötétítve!!! így meglehetősen nehéz írni....