Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
Szóval Yoghurt : neked 60 ezer forintod van egy elektromos gitárra ? igaz ?
Namármost Budapesten lax és valszeg "rock gitár" kell neked.
Amit Lateralus írt az igaz, az Oroszlánbarlang az télleg nem igazán jó hely, az eladók és az üzlet tulajdonosa egy 1általán nem "jófej" emberke.
Namármost én még soha nem vettem gitárt, mert ami nekem van a Gibson SG 61'-es azt is kölcsön kaptam, ingyen.
Ha gitárt akarsz venni, akkor 2 helyet ajánlok (azaz a GITÁRTANÁROM ajánlja aki 20 éve gitározik és oktat, továbbá dobol, szintizik és gitár - előadóművészi "diplomája" van, szóval nagy arc) :
-Gitárodú ==> nagyon jóóófejek az eladók, és az árak se olyan rosszak és ők tudnak ajánlani ha kell vmi, továbbá tudsz rendelni
-Triál ==> nem nagyon ismerem, de 1x hoztak 60 db elektromos gitárt és elfogyott 1 hét alatt, tehát elég olcsó az a bolt, a tanárom szerint jó hely.
Ott van a Triál mellett a Finkley bolt, tanárom nem ajánlja, de amikor egyszer be akartam menni -és persze zárva volt- láttam kiírva, hogy lehet ESP gitárokat kapni!!!!!!!!!!!! tehát oda 1x mindenképp be fogok nézni, tedd te is ezt