Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
Fidolorous #37470 "csak amikor az ember talál mondjuk egy hetvenes évekbeli zenekart, akikről még sosem halott, és letölti a 18 nagylemezes diszkográfiát, hogy akkor átrágja magát mindenen, az már célzott zenehallgatás, és így figyelve a zenét nem biztos hogy felfedezem benne azt a tetszési értéket, ami más körülmények között rögtön előjönne, emiatt pedig nem ugyanaz az élmény fog érni."
erre vissza térve, nagyon együtt érzek ezzel a résszel mivel sokszor nekem is kételyeim támadnak afelől hogy én például rádióból vagy környezetemből közvetlenül sose hallott zenéket szeretek és imádok ami pont a céltudatos zenehallgatás eredménye. de például mai zenékre, még a nekem kedvező stílusban se mutatok túl nagy érdeklődést (jelenleg) így ha művelem a műfajt, globálisan vagy akár csak egy kisebb közösségre se fog ugyanúgy hatni mint rám éppen egy kivesézett diszkográfia egy-egy darabja, miközben lelki szemeim előtt látom hogy a 70es években valóban körbe ülhettél többen a lemezlejátszót és csoport zeneiélménnyel táplálták életüket..