Milyet használtok? Te milyenen játszol? Tapasztalatok...?
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
Angol oldalak:
UltimateGuitar | Lick Library
Magyar oldalak:
Gitár vásárláshoz help! | Erősítő vásárláshoz help! | Gitártanfolyam | Pénzes-féle iskola | Zenész Bázis
Egyébb:
Backing Tracks | Hangoláshoz 1!! | Hangoláshoz 2!! | Akkordok és skálák | ToneFinder | Hangolások | Erősítő építés | Gitár beállítás
-
Stratocaster #156 Megint itt vagyok. Szóval az a problemam van ezzel a topiccal hogy túl kevesen vagyunk.
Amugy zeneileg miert csak a Dream Theaterről meg a Metallicáról meg a Maiden-ről megy a vita ?
Magyarokkal miért nem foglalkozotok.Van most egy par tehetseges magyar banda. Mentek a szigetre ?
A Metal Hammer színpadnak marha jó programja lesz.
Mi a véleményetek az Akeláról ? Kár hogy már a múlté az a zenekar. De a solo gitaros a Pavelka Gyuszi most csinalt egy Horda nevű modernebb zenet jatszó bandát : Aug 3. Pepsi sziget Metal Hammer sziget 19.00 A Neck Sprain előtt. En egesz hetre megyek es nem fogom kihagyni.
Amúgy szerintem Metal - Rock temaban az Akela volt a legfontosabb zenekar Mo-n, mert azok olyan de olyan zenet csinaltak. Persze a kezdetekben voltak a legjobb szamaik. Pl:
Farkasok vagyunk
Nekik mond
Fekete bárány
Fenevad
Foggal és körömmel
MEGKÍSÉRTELEK /very best !/
Ha gondoljatok nezzetek utana.
Erdemes
Na csak ennyit akartam.