Amiga vs. PC - melyik a jobb?
  • ixyon
    hi
    vicces, hogy ott ecaka van, itt meg delutan. na mind1

akkor most en is szeretmelek teged 1 kicsit felvilagositani(nem akartam semmi negativ ertelmet vinni szavaimba)

az, hoogy te a PCt szisod, hulyeseg. latom nem nagyon konyitasz sokat a programozashoz, csak a hardwarehez, de ahhoz is csak az altalad hasznlt op. rendszeren keresztul. pl. miert hasonlitos ossze a plug`n playt? az 1 maigas dolog, persze, hogz amigan jobb. meg azzal ervels, hogz nem stabil, meg ilyesmi. nem lehet boviteni, csak nehezen.
    nos amiket itt leirtal abbol arra kovetkeztetek, hogy tevele nagyon ki lett baszva, mert az alaplapod, es a videokarrtyad is hibas. en a celeron rendszeremet anno 1.5 ora alatt ugy osszeraktam, hogy faxa volt!
    probald ki a linuxot PCn! es megvaltozik a velemenyed. persze az nem felhasznalobarat, nem is felhasznaloknak van, hanem olyanoknak, akik ertenek 1 kicsit a gephez. de jo pelda arra, hogy aytomstabil cuccok is vannak PCrenis, es te eddig nem a PCt, hanem a windowst minositetted. szerintem 1 hardverrol addig nem erdemes velemenyt mondani, amig nem ismered.(programoztad) neked a PC+widoz parositason kivul nem kellene velemenyt mondanod, mert nem ismreed, csak ezt.

ja, es 1 nagyon alapveto dolog:
    free source= szabad forras. ez azt jelenti, ha van 1 program, amit boltban veszel, annak nem tucc hozzaferni a forrasahoz.
    de vannak olyanok is, amelyek ingyenesek, es a forrafkoduk nyilt, azaz letoltheto, midosithato, fej;esztheto, javithato.(pl. nagyobb rendszerek:linux, freebsd) es ezek mindig stabilabbak, mnt a vindoz, mert 1000000000000000000000 ember javittya a hibakat, amiket eszrevettek. es ha vlakai atsuhan 1en, valaki mas eszreveszi. ellenteten a penzes cuccokkal. es persze ennek a szabad forradsnak is van 111111111 verzioja, mait most nem ecetelek.