Amiga vs. PC - melyik a jobb?
  • farkaspok
    Winkle Fiam te normális vagy amúgy ????
    Miben utánozza az AMIGA a C=64-et ???????
    A kettő ugyanis nem egészen ugyanaz ! No akkor esetleg kifejtenéd részletesebben is, hogy miben van elmaradva az AMIGA a pc-tűl ? Xal gamefejűűűűűűűűűű barátom láttál te már a halflife és más 3D gagyi giccsen kívül esetleg valami értelmes programot is, mondjuk LightWave ! Vagy ez már meghaladja szellemi képességeidet ? Ja bocs ezt már a beírásodból is tudnom kellett volna ! Ringyóz fejű barátom, látom a homloklebenyedbe már beégett a Winfos embléma és nem látsz az orrodnál tovább, szar lehet vakon gépelni, ja bocs azt ugye halflife közben nem kell. Láttál te már AMIGÁT egyáltalán merr én már dolgoztam winpöcén és nem vagyok tőle hasra esve ! Sőt most is van kb 2 méterre tőlem egy mégse azon gépelem ezt az anyázást neked. Igen Igen AMIGÁN gépelem neked kedves soraimat. Ja igen ha mégis esetleg játékra szottyanna kedvem akkor inkább leülök a 36K ba kerülő 33 mhz-n ketyegő PSX elé és vígan és fagyásmentesen játszok 3D-s gamékat. Mennyibe kerül egy pc ami psx szintű játékokat tud akadásmentesen ? Ja bocs olyan pc nincs ! Tehát ára sem lehet. Na inkább értelmesebb dolgokra fecsérelem a drága időmet mint agymosott alakok kioktatasára, javaslom legközelebb előbb nézz meg közelről egy AMIGÁT mielőtt szidalmazni kezded. Amúgy meg menj te a jó Q/&47789va anyukádba meg valami pöcés fórumba nyavajogni hülye lelkisérült degenerált állat ! Vagy onnan már kidobtak és ezért most itt akarsz bosszútr állni ?
    No akkor már csak arra lennék kíváncsi milyen típusú géped is van egyáltalán ???? :-))
    AMIGA RULEZ !!!!!!!!!!!!! Winkle Suxxxxxxxxxxxxx !!!!!!
    Ja Kabbeeee !!!