Amiga vs. PC - melyik a jobb?
  • farkaspok
    Ez ugyan nem XP alatt történt de azért elég érdekes volt. Egy barátomnak írtam CD-t, Nero-val. Bal oldalt a CD könyvtárszerkezete, jobb oldalt meg egy intéző féle ganyé. Ott szépen kiválasztjuk ami kell és átdobjuk a másik ablakba. Nos. Egy könyvtárba össze volt gyűjtve minden, a jobb oldalon ez a könyvtár volt megnyitva. Közben szólt, hogy kéne még egy DVD lejátszó progi is. Az csak CD-n volt meg. A gépben akkor csak az író volt bent, olvasó nem. Beteszem a CD-t és windows alatt bemásolom a progit ugyanabba a könyvtárba amelyik a Neroban már meg volt nyitva. KÉSZ!!! Nem bírta ki. A Program szabálytalan műveletet hajtott végre... Jó mi?

Ez viszont XP-vel történt. Bebootol az szerencsétlen. Megnyitom a sajtgépet... És pillanatok alatt kidobta az ablakot. Semmi Swap! Ez pozitív. Megnyitottam hát még pár könyvtárat. 3-ig jutottam, ott iszonyatos szveppelésbe kezdett. A géphez hozzá se lehetett nyúlni. Nagy nehezen kinyögte, hogy tele van ám a lemez. Mégse vagy Lemez karbantartása. Hát mégse. Legalább 4 percig semmit sem lehetett vele csinálni. Én azért próbáltam, de még egy ablakot se lehetett arrébb rakni. SEMMIT! Már nem tudom miért, vagy hogyan, de valahogy rákattintottam a hangerőszabályzóra. Miután magához tért (?), az egész képernyőt teleszarta hangerőszabályzókkal. Kirakott vagy 30-40 darabot, az biztos. És nem lehetett őket bezárni. Ráadásul mindent takartak, az ablakokat is. Ctrl+Alt+Del. Nyugodtan nyomogathattam az End Task-ot, szart az a fejemre...