Duke Nukem Forever
-
Én is végignyomtam Duke legújabb kalandját. Szerettem a Duke 3D-t, de ismerve a DNF előéletét tudtam, hogy technológiailag vacak lesz. Az is lett, graf, animációk, stb. nagyon gyengék lettek, de erre készültem. A hangulat az viszont majdnem egy az egyben olyan, mint volt (az újdonságvarázsa persze már nincs meg), úgyhogy én átkapcsoltam oldszkúlba és élveztem a hentet.
3 hibát követtek el a készítők (bár ezeket már fejtegették mások is)
- Nem teljes áron kellett volna kiadni, hanem budget áron
- Két fegyvernél több lehetett volna nálunk
- Újratöltődő élet (ego)
Ha ezekre figyelnek, akkor jobb pontokat kapott volna. Viszont biztosan lesz folytatás, hisz a GB-nek fillérekbe került a cucc lévén csak összerakták a darabokat, vagyis bőven meg kellett hogy térüljön a költsége, ami a mai világban egyet jelent a folytatással. Viszont emiatt kicsit aggódom is, ha újabb rész jön, annak modernebbnek kell lennie és a nulláról fog készülni, azaz sokkal sokkal többe fog kerülni, mint a DNF. Akkor viszont nem lesz elég annyit eladni belőle mint ebből, vagyis nagyobb réteget kell megcélozni (a DNF csak egy kisebb rétegnek, a nagyon régi motorosoknak jött be), ebből az következik, hogy minden, amitől Duke a Duke kifog veszni belőle. Meglátjuk....