• larrylurex
    Hirtelen nem tudom, honnan hallottam ezeket. Az biztos, hogy a BohRhap B-oldal egy vicces epizód, és a Hot Space alatt valóban komolyan összevesztek az ilyenek miatt. Valami olyanra is emlékszem, hogy a Works és a Magic számlistáját patikamérlegen számolták ki, és az se véletlen, hogy a kislemezek számait, amik kijöttek, mind más írta.

John azonban sokak szerint tényleg kimaradt ezekből a balhékból. A Friends will be friends-et állítólag 99%-ban ő írta, Freddie egy kicsit a szövegbe írt bele, de John azt mondta, hogy innentől legyen közös szerzemény, ami ugy fele-fele jogdíj! (Más források szerint a teljes szöveget Freddie írta, de az első verziót több forrásban is láttam).
    Ehhez képest ott van Roger, aki valamit összedobott Radio Caca néven egy szintetizátorral(saját szólólemezre szánta), majd lelépett Amerikába, és mire visszaért Freddie és John gyakorlatilag újraírták a számot. Ehhez képest Radio Ga Ga /Taylor/, kislemez B-oldal: I go Crazy /May/. Mindegy, mi az ilyen tahóságaik mellett is szeretjük őket..