9010

• mozso3
    Hahó!!!
    Bocsi a késésért, utólag is BÚÉK!!!!!
  • B0B0
    Tényleg majdnem mindenki megjelent :)
  • deacky #8368
    BUÉK
  • highlander15
    Buék
  • larrylurex
    Akkor én is: BUÉK mindenkinek!
  • pipeppers
    Bolbog új évet minden Queen rajongónak és más rajongónak!
  • NonsenS
    BÚÉK!!!
  • iroszob
    Mindenki itt van? :) BUÉK!
  • grizzly21
    szinten BUEK:)
  • B0B0
    BUÉK! :)
  • 0ppika
    BÚÉK!
  • Jones Nedved
    BUÉK Nektek
  • highlander15
    Kellemes karácsonyt és boldog új évet!
  • Jones Nedved
    Kedves Queen kedvelők!

Nem kissé megkésve ugyan, de ezúton kívánok Nektek, Családotoknak és Szeretteiteknek békés, boldog Karácsonyt és kellemes Ünnepeket!

Megújulunk, megfogadunk magunkban új elképzeléseket...SIKERÜLJÖN HÁT MINDEN, AMI JÓ! :-)

Köszönjük a Karácsonyt!;) -> Thank God I'ts Christmas

Szeretettel: Jones Nedved
  • Szélrózsa
    Bohemian Rhapsody a legjobb:)
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • NonsenS
    BOLDOG KARÁCSONYT KEDVES QUEEN-KEDVELŐ BARÁTAIM!!
    Thank God It’s Christmas!!
  • B0B0
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

[rockhalo.hu-s szavazás]
  • B0B0
    Elég ha megnézed a hsz-eket :)
  • B0B0
    Jelen állapotban nem tudok nyilatkozni, januárban lesz egy tárgyalásunk, ami remélem mérföldkő lesz. Gyanítom azért, hogy a május elég közeli.

És nem unalmas, szívesen veszek minden érdeklődést ;)
  • B0B0
    Ez eléggé szánalmas. És ez nyert?? Hujjuj.
  • iroszob
    Nagyon ne szidjátok, mert ő meg anyukája emlékére énekelt.
    De ez a 10. hely körül rendben is van. Viszont aki a DSMN-t énekelte, ő lett az "Év Hangja".
  • pipeppers
    Hát én csak az elsőt néztem, abba Szabó Leslie volt a kedvencem, de meg is vettem mind a két lemezét. Azt sajnálom, hogy már nem láttam Heinz "Biga" Gábort, mert Leslie egyik lemezén vele énekel és tetszik.

Őszintén megmondom, nekem Ambrus Rita alant linkelt dala sem tetszik, de a Don't stop me now valóban kataaztrofális, nem is bírtam végighallgatni.
  • grizzly21
    de most komolyan..en azt nem ertem, hogy en akinek a zenehez profi szinten soha nem lesz semmilyen kozom, mert tudom hogy nem lennek jo benne, de en is meglatom hogy ez hamis, es ugy eleve gaz, akkor aki enekli miert vallal be ilyet? A zsuri miert nem cseszi le erte? (jo az egyik meg ugy ahogy azert megmondta). egyebkent nem szar, van amit jol enekel, de ez a lenti Queen szam szerintem sertes

Es ugyanakkor vannak olyanok, akik szerintem jok, oket pedig elkuldik az elejen..pl itt van egy:

Ambrus Rita - Alone

bocs mindenkitol hogy igy teleoffoltam a topikot, de ez kicsit kiakasztott
  • NonsenS
    Engem őszintén ami még ennél is jobban kiakaszt az az, hogy a mai világban mennyire tudják az ilyen dolgokat éltetni (lsd. hozzászólások, tapsvihar). Pfuj
  • NonsenS
    BOBO!
    Tudom, unalmas kérdés, de május környékére várható a könyv?
    Vagy esetleg karácsonyra?

Naah, nem a mostanira, a jövő évire:)
  • grizzly21
    megasztar gyoztes - Don't Stop Me Now

Na most en nem neztem a megasztart, de erre most igy neten ratalaltam, ez nem borzalmas? Szegeny Freddie forog a sirjaban..

aki erzekeny az ilyenre az meg se nezze!
  • larrylurex
    Hirtelen nem tudom, honnan hallottam ezeket. Az biztos, hogy a BohRhap B-oldal egy vicces epizód, és a Hot Space alatt valóban komolyan összevesztek az ilyenek miatt. Valami olyanra is emlékszem, hogy a Works és a Magic számlistáját patikamérlegen számolták ki, és az se véletlen, hogy a kislemezek számait, amik kijöttek, mind más írta.

John azonban sokak szerint tényleg kimaradt ezekből a balhékból. A Friends will be friends-et állítólag 99%-ban ő írta, Freddie egy kicsit a szövegbe írt bele, de John azt mondta, hogy innentől legyen közös szerzemény, ami ugy fele-fele jogdíj! (Más források szerint a teljes szöveget Freddie írta, de az első verziót több forrásban is láttam).
    Ehhez képest ott van Roger, aki valamit összedobott Radio Caca néven egy szintetizátorral(saját szólólemezre szánta), majd lelépett Amerikába, és mire visszaért Freddie és John gyakorlatilag újraírták a számot. Ehhez képest Radio Ga Ga /Taylor/, kislemez B-oldal: I go Crazy /May/. Mindegy, mi az ilyen tahóságaik mellett is szeretjük őket..
  • B0B0
    Állítólag a Hot Space felvételei alatt történt, hogy emiatt 1 hónapig nem is beszéltek.
  • qwertrt
    Igen, ezt én is hallottam - vagyis ovlastam, de csak olyan aspektusban, hogy Roger viccelődött ezzel, de azt nem tudtam, hogy emiatt cívódtak is.
  • B0B0
    Én egyet biztosan tudok. Freddienek irtóra fájt, hogy Roger ugyanannyi pénzt kapott az I'm In Love With My Car-ért, mint ő a Bohemian Rhapsodyért (egy kislemezen jelentek meg ugye). Ez évekig tartó masszív vita tárgya volt közöttük.
  • qwertrt
    Én ilyesmikről nem is hallottam. Mondj pár történetet, érdekelne, hol lehet ilyet olvasni?
  • iroszob
    Hogy azon az albumon Queen+Wyclef Jean szerepel, kevésbé megbocsájtható, mint a teljes QPR album, szerintem.
  • B0B0
    Egy tuti. Iszonyat pénzéhes volt mindegyik, John-t kivéve.
  • larrylurex
    Ez így ebben a formában nem igaz... Rengeteg sztori van róla, mennyire képesek voltak a jogdíjakon összebalhézni(ez "szokás" csak a Miracle-től szakadt meg).

Most viszont valószínűleg tényleg nem a pénz a fő szempont. Ha a szájukba adhatom Freddie szavait:
    "If I didn't do this well, I just wouldn't have anything to do...I can't cook, and I'd be a terrible housewife. "

"Ha ezt nem csinálnám jól, egyszerűen nem lenne mit csinálnom... Nem tudok főzni és borzasztó háziasszony lennék."
  • B0B0
    Az egy dolog, nekik sosem volt szempont, mennyiük van
  • qwertrt
    Mondjuk azt nem mondanám, hogy nincs mit enniök, mert benne vannak mindketten az angol Top 50-ben.
  • B0B0
    A pénzéhség felől nem fér kétség :)
  • qwertrt
    Ez nem jelent túl sokat. Meggondolták magukat. Megkockáztatom talán pénz és hírnév éhség is volt benne.
  • B0B0
    Akkor hadd idézzem Brian-t (A tribut koncert előttről):

"A Queen csak Freddievel volt Queen, nélküle mi sem vagyunk elegendőek, hogy ezt a nevet tovább használjuk. A Queen története ezen a koncerten befejeződik."
  • qwertrt
    Miért ne lenne igaz? Mondom: nem mi határozzuk meg, hogy mi a Queen, hanem van egy Queen, akár tetszik, akár nem, akár Rodgersszel, akár anélkül, és ahhoz igazodnak a rajongók (azaz: ha nem tetszik, nem vagy tovább a rajongójuk). Azért nem Queen néven adták ki, mert Rodgers nem lett a Queen tagja.