• pipeppers
    Van neki külön topik csak meg kell találni :))
    Rgyszer láttam egy filmet, lényegében arról szól, hogy az emberek intelligenciája egyre alacsonyabb, és a végén annyira elbutulnak, hogy tiszta debil világ lesz. Ez jutott az eszembe a hsz-ed olvasásakor :)
    Az a baj, hogy a pénz a legnagyobb úr és az nem számít, ha valami az ember rovására megy. Az emberek egyre nagyobb terhalésnek vannak kitéve, hogy pénzt kereshessenek, ezért nincs idejük, hogy mondjuk könyvet olvassanak, mikor ha ugyanazt ha filmen megnézik, az sokkal rövidebb idő. Igaz, hogy a film nézésekor nem kell képzelőerőt használni, de ha az egyén egyáltalán nem olvas, nem is tudja, hogy mit lop el tőle egy film. Mondjuk észrevettem, hogy vannak emberek, akik elég fantáziátlanok. Ha pl. nem írjál ke, hogy egy figura hogy néz ki, akkor lényegében el se képzelik, viszont ha mindent leírnak, unalmassá válik a könyv.
    A szobrokról, festményekrők nem is beszélek. Én azzal is megelégednék, ha az emberek többet olvasnának :)) Mondjuk egy hetes áramszünet mit művelne az emberiségge? Tényleg. Ti mit csináltok, mikor hosszabb áramszünet van este?