QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Mondjuk én is csak azért figyelek oda rá mert néhanapján(1 hónapban egyszer legalább)játszik Queen-t is.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Az elsõ 2 évben csak a BoRhap-ot ismerték az ökrök és utána sem sokkal többet. Akkor kezdtek el igazán sok Queen dalt játszani, amikor 2001-ben Freddie halálának 10 éves évfordulója tiszteletére Queen-hétvégét rendeztek. Na azóta lehet mondani, hogy sok Queent játszanak.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

highlander15
Amikor elõzõ lakhelyemen éltem sokat hallgattam a Slágert,ott aztán volt Queen!Sokat játszottak tõlük!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Én úgy tudom, hogy nem az, mert a jogutód a rádió deejay lett (sokáig az volt a 92,9-en, miközben ez a SztárFM már mûködött) de mit lehet tudni, végülis mindegy. Én egyiket sem hallgatom 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Egy ideig Sztár Rádió volt, kábé a mai Sláger Rádióval volt egyenlõ. Aztán mára lett egy régi slágereket és mulatósakat játszó valami. Persze nem biztos, hogy jogutód.

highlander15
Az a ritka mikor Queen-t játszik,eddig az It's a Hard Life-ot hallottam,meg még valami mást is,most nem jut eszembe.

qwertrt
Isereteim szerint az Innuendo boleró szerû alapritmusa egy közös jam során alakult ki, amelyben May, Taylor és Deacon vett részt. A közepére a "You can be anything..." kezdetû sor dallamát Freddie szerezte, a szöveget pedig Taylor. Én ezt tudom, aztán hogy mi az igazság...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Ez már egy másik rádió. Csak a neve hasonlít. Annak a réginek a neve pontosan: kilencvenkettõpontkilenc sztárefem-volt.

highlander15
Sztár FM az még most is van,mûholdról megy asszem,szoktuk hallgatni apuval:-)Szokott Queen-t is játszani,de van amikor csak mulatós szart játszik egész nap.

B0B0
Egyetlen egyszer, mégpedig el nem fogod hinni melyikben! A 92.9 Sztár FM-en (asszem úgy 2002-ig létezett)

Én simán 😊))

Hányszor hallottad a rádióban? Mondjuk én nem vagyok egy nagy rádió hallgató, de nem emlékszem, hogy hallottam volna. Pedig osztom a véleményedet, szerintem is az egyik legjobb, ha nem a legjobb.

highlander15
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

B0B0
Ma az én videóm következik! 😊

A maga egyszerûségével megható!

Bocsi Pipeppers

B0B0
No, végre sikerült utánanéznem (megtaláltam régi jegyzeteim) az Innuendonak! Az igazság az, hogy a zenét Freddie írta, a szöveget pedig Roger és Freddie közösen! Úgyhogy az Innuendo-t én inkább Freddie "számlájára írnám".

B0B0
Jójó! 😄DD
Már anno én is észrevettem, hogy elírtam, aztán nem mondtam már.

highlander15
Meg mondtad régebben hogy amit a Hegylakó-ban énekel Freddie(New York),a Gimme the prize dallamára van énekelve.Nos ezt megcáfolom mert a Don't Lose Your Head-re van énekelve:-)

highlander15
Az I Was Born To Love You-t viszont én nem nagyon tudom hova tenni elõadó szempontjából:-)

highlander15
A The Great Pretender-t is van amikor úgy jelentik be a rádióba hogy "és következzék a Queen-tõl" pedig nem is az együttes énekli hanem szólóban Freddie!

B0B0
Nem azért írtam, csak megjegyeztem, hogy furcsa, mennyire elfeledett lett. (A rádiók sem játszák annyit, mint mondjuk a The Great Pretendert)

highlander15
Ja igen,azt kihagytam,sajnálom!:-)Az is rá fog kerülni kb.tizenötödmagával(elvégre van mibõl válogatni:-D)

B0B0
Érdekes, hogy a Love Kills-t mennyire elfelejti mindenki, pedig Freddie elsõ és egyik legnagyobb sikere lett.

B0B0
Ez nagyon úgy néz ki, hogy egy sorozat egyik része. De éehet, hogy a DVD-re is rátették, nem láttam.

B0B0
Na látom, már megelõztél! 😊

B0B0
Ezért mondtam, hogy nem eredeti. (Nálam az eredeti, a dal kiadásakor készült klip, amit a TV-kbe szánnak) Ez a klip az a fajta, amivel a Queen Rocks Videos volt tele (ott még azoknak a daloknak is új videoklipet csináltak amelyeknek van eredeti, pl. We Will Rock You)

B0B0
Ez kérlekszépen a Freddie Mercury Video Collectionon van rajta. Az eredeti, 1985-ös, Freddie Mercury videoklip

highlander15
Készítenem kéne Freddie Mercury,Roger Taylor és Brian May válogatást is:-)A készülõ Freddie-válogatásomba ezek biztos benne lesznek:
In My Defence
Living on My Own
The Great Pretender
Made in Heaven

larrylurex
Egy kis adalék arról, hogyan is dolgozott a Queen stúdióban, hogyan készült az opera. Asszem, ez a film a jubileumi A night at the opera dvd-n van. Íme:
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
Érdekes film, minden számról külön beszélnek egy kicsit, kivéve a Prophet's song-ról.😞 Egy kicsit beszélnek arról is, mi van manapság Johnnal. Tényleg! Mi van vele? Összevesztek? Vagy John csak amolyan remete lett? Brian nagyon furcsán beszál róla...

larrylurex
Kezd egy kicsit elmosódni a határvonal a hivatalos-, és nem hivatalos videók közt. Azt hiszem a Queen Rocks összes számához DoRo-ék csináltak egy-egy klipet, de kábé a színvonalasabb rajongói klipek szintjén. Ez az IWBTLY videó egy kicsit ilyen.

Ez Freddie szóló videója.
Viszont amit én mutattam az tényleg Queen. 2004-ben csak Japánban kiadták kislemezen a Made in heaven-ön lévõ változatot, és ahhoz készült a klip (1 napi munkával gondolom), a Jewels dvd-n is rajta van. Egyébként a kislemez listavezetõ is volt akkor Japánban!
És még az is lehet ha megnézzük, hogy a Made in Heaven Films DVD-n is van IWBTLY klip. 😊

0ppika
Akkor ez mi? <#confused>

Vagy úgy érted hogy nem Queen klipp, hanem szóló?

http://epica.nl

B0B0
Azt osztom, hogy az I Was Born To Love You Queen dal is, hiszen rajta van a Made In Heaven albumon, viszont ez a video nem eredeti klip! Ennek ugyanis nem készült videoklipje!

Annyira Queen, hogy ez a hivatalos (nem rajongó által készített) videója. 😊

Az I Was Born To Love You Mercury szolo albumán van, vagyis nem Queen 😊

😊)
Ezt még nem láttam, marha jó 😊)

Nem lehet rossz válogatás. 😊 Én még nem írtam meg az enyémet:

My Fairy King
Great King Rat
Nevermore
White Queen (As It Began)
March Of The Black Queen
Lily Of The Valley
Bohemian Rhapsody
We Are The Champions
Don't Stop Me Now
Save Me
It's A Hard Life
One Vision
A Kind Of Magic
Who Wants To Live Forever
Scandal
Headlong
Don't Try So Hard
These Are The Days Of Our Lives
Bijou
The Show Must Go On
Mother Love

McGrady
Queen - Mirigy módra
szerintem odabasz :-)

Kuss!-magyarázta.

highlander15
Ezt most töltöttem fel a youtube-ra a videógyûjteményembõl:Queen-GRVH2 Extra

larrylurex
"Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért" /Maxipotzak/

highlander15
Kind of Magic
Hammer To Fall
The Show Must Go On
Love of My Life
Bohemian Rhapsody
Sheer Heart Attack
It's a Hard Life
The Prophets Song
Is This The World We Created?
I Was Born To Love You
A Winter's Tale
Im In love with my car
Radio Ga Ga
Innuendo
Gimme The Prize
I Want It All
One Year of Love
Princes of The Universe
I Want To Break Free
Who Wants To Live Forever
Breakthru

Ezek vannak a válogatásban.

B0B0
Osztom az ötletet! 😊

Nem írnád le csak a listát? Hamar lejön, mégsem töltenék le 93 Mb-ot, hiszen úgyis megvan mind (valószínüleg). 😊
Egy kicsit idekapcsolódik, a lentebbi (#5494) énekest pár hete egy turné után kirakták a Journeybõl. Nem volt vele gond, de helyére a régi énekesük egy klónját hoznák. Brian is írt errõl a blogjában:
http://www.hardrock.hu/?q=node/3810

larrylurex
Azzal, hogy "nagyon ott van", én is arra gondoltam, hogy teljesen Freddie orgánuma van. Ott a myspace-es oldalon alul van egy video, ahol a Radio gaga-t játszák, ott is olyan a hangja, mint Freddie-nek a Wembley-ben. Bár ez a Magic tour ruha egy kicsit idegesítõ. Az összes imitáló tribute zenekar ebben nyomja.

larrylurex
Tényleg jó! És az külön tetszik, hogy az én személyes kedvencemrõl, a Sheer Heart Attackról is válogattak a medleybe.

highlander15
Sziasztok!
Készítettem egy válogatást az általam legjobbaknak titulált Queen-számokból.Íme:Válogatásom

deacky
Sokkal jobb mint Paul Rodgers.

B0B0
Hát ez az 500 hsz nagyon gyorsan lement! Egy hónap sem kellett hozzá! 😊

B0B0
Na erre gondoltam én is! 😊

Ez jobban tetszett. Igaz, szinte minden számnál hallottam fals hangokat, de akkor is. A Death on two legs és az I'm in love white my car tetszett a legjobban.

Nekem igazából az jutott az eszembe, hogy Mercurynak hatalmas tüdeje van, és ebbõl az elõadásból ez hiányzik, meg a hangok képzése. Az átéléssel való éneklést meg se merem jegyezni 😊