• B0B0
    Azutsó 10-12 postra:

Azt látom, hogy nekünk hármunknak nagyon együtt jár az ízlésünk (de rajtunk kívül itt van még McGrady, Jones Nedved). A mai zenegyártás kizárólag a pénzért történik, a művésziesség kihalt azoknál az előadóknál akik úgymond a kirakatban vannak. Az igényes zenét ma már inkább az "amatőrök" közt kell keresni, kis eldugott pincékben. Nem véltelen ma a sok feldolgozás is, egy olyan világban, ahol ihlet hiányában szenvednek az előadók (igen, előadók, nem zenészek), akiket hízelgés ennek nevezni ha egy Freddie, Jagger vagy Tina Turner előadásához viszonyítunk. A zene eldobható tucatárú, ahol a mondanivaló mit sem számít. Amióta zenét hallgatok (annyira nem régen, mindössze 8 éve) írdd és mondd, egyetlen egy színvonalasnak mondható albummal találkotam!!! Szégyenteljes!
    De én ma már túl tettem magam ezen, nem is idegel, mert tudom, hogy csak az ignytelenek hallgatják ezeket a szennyeket. És igen, én sem hallgatok rádiót, én sem nézek zenés műsort a TV-ben, mert semmi értelme. Nem mondom, hogy mindig egy The Prophet's Song szintű zenét kell hallgatni, hiszen a zene nem csak érzelmi kifejezések eszköze és mondanivalók kifejtése kell, hogy legyen, de számomra unalmas, hogy most már lassan 2 évtizede csak és kizárólag a limonádé pop megy mindenhol, amire meg azt mondják ma, hogy rockzene, attól meg csak sírva tudok fakadni, hogy milyen szinten igénytelen (de úgy is mondhatnám, hogy észnélküli) mind az ének, mind a szöveg, mind a komponálás. Arról nem is beszélve, hogy a mai albumok 90%-án az összes dal ugyanolyan stílusú.

Na de ennyit erről, én örülök, hogy személyetekben olyan fiatalokat ismerek, akik óckodnak mindettől.