QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
a Princes of the Universe tetszik, a többi annyira nem, Freddie nélkül semmi sem az igazi...😊

grizzly21
hm, most meghallgattam mellé az eredetit is, azért Freddie nagyságrendekkel jobb, persze😊

grizzly21
living on my own-ra majdnem azt hittem ez Freddie:oooo
ennél közelebb egy "rajongó" szerintem nem is kerülhet az igazi hanghoz

grizzly21
ez baromi jó! hasonlít is😊

Õ viszont mégcsak nem is hasonlít. Brian jól ismeri, kár hogy nem õt hívta Paul Rodgers helyett.

B0B0
Ezt mondjuk vastagon osztom.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Barátom, ha nem hallod, hogy hamisan énekelsz, az a legnagyobb baj.

B0B0
Igen hasonlít, bár hiányzik a hangjából szerintem a Freddie demonstrálta erõ

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Óóó, köszönöm szépen! 😊

B0B0
Hát nem igazán, ezzel a módszerrel. Ha mindenképp énekelni akarsz, menj el tanárhoz, neked még nem késõ!

B0B0
Üdv ismét! 😊

larrylurex
Itt hallgassátok meg a Living on my own-t. Nem azért mert olyan jó, hanem mert a fickó hangja nagyon ott van. Hátborzongató... Ezt élõben is hozza!

larrylurex
Én is gratulálok!😊

highlander15
De csak azzal tudtok segíteni ha elmondjátok mik a hibáim!Hogy tanulhassak belõlük!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Nem baj,a negatív kritikát is el kell viselni,de még hallani fogtok felõlem,nem tettem le az eredeti célomról:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

larrylurex
A Roger-dalokhoz: valóban õ írta a Radio gaga-t, vagy a Magic-et, de Freddie keze nagyon benne van a végleges verzióban. A Magic eredeti változata pl. a Hegylakó stáblista alatt megy, és valljuk be, elég gyengusz. A Radio gaga dobgépje(és a sci-fi effektek) szintén Freddie ötlete, vesd össze: Love kills. De egyébként hivatalosan valóban mindkét szám Taylor szerzemény. Ezzel szemben pl ott van a Friends will be friends, ami ugye Deacon-Mercury hivatalosan, de állítólag Freddie nagyon picit nyúlt csak bele, de John azt mondta, hogy õt nem érdekli a megosztott jogdíj, legyen ez közös szerzemény. Valószínûleg minden dalnak megvan a maga ilyen története, nehéz megmondani, melyik szám hány százalékban kicsodáé is.

Szerintem nincs. Sorry 😞

larrylurex
Hazajöttem, itt vagyok újra.

highlander15
Pont azért választottam mert egyszerû:-)De szerintetek jó hangom van?Igaz kicsit szar a felvétel...

McGrady
majd csinálok újat, ami nincs elkúrva :-)

Kuss!-magyarázta.

Szerintem a Love of my life az egyik legegyszerûbb. Úgy értem nagy hangterjedelem kell hozzá, de ha az megvan, nem nehéz. Ha nincs meg, kár a gõzért.

qwertrt
Tegnap este a Kés/Alattban egy zsírleszívás jelenete alatt a Fat Bottomed Girls szólt :-)

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Nos, szerintem elõször valami egyszerûbb dallal kezdjed! A Queen dalok (azon belül is a Freddie által énekeltek) igen komoly énektudást igényelnek, fõleg a 70-es évek beliek. Én elõször ajánlanám mondjuk a Radio Ga Ga-t ha mindenképp Queen dallal akarsz indulni, de javallom, hogy egyszerûbb pop-dalokkal inkább. Ott az ember megtanulja a technikát amit késõbb tovább tud fejleszteni a bonyolultabb feladatoknál.

Meg kell hogy mondjam, hogy most én is visszahallgattam, hogy mit hallanak a többiek, mikor éneklek. Hát jót szórakoztam 😊)

Én csak a fürdõkádban éneklek. Legtöbbször a Prophet's song-ot, de az nem publikus 😊)

Hol van? Meghallgatnám 😊

B0B0
Nincs MSN-em, de látom közben megoldótott az ügy! 😊

highlander15
Russzul linkeltem be,itt a jó link:Love of my life by highlander15

highlander15

Próbáld ki a rapidsharet mondjuk. Tallózás -> upload (feltöltés), majd accountot sem muszáj csinálni. Kisebb fájlokat fel tudsz tölteni. Még jól jöhet.

highlander15
Kész van a felvétel:de egy gondom van vele:szar a minõsége(Mp3-lejátszóval lett felvéve):-(Kinek küldjem el?

0ppika
jó ötlet <#eljen>

http://epica.nl

highlander15
Ma felveszem a "dalt" aztán majd MSN-en átküldöm ok?

grizzly21
van egy ötletem: hogy egy kicsit nagyobb jelentõséget adjunk annak a hsz-nek ami a napi youtube videót linkeli, aki azt a hsz-t írja, az mindig kezdje ezzel a képpel:

(link: http://www.hondahookup.com/images/youtube_icon.jpg)
persze emelett lehet linkelni youtube-os videokat, ez csak a kiemelése lenne a napi videónak.

B0B0
Én már mondtam! Én tudok kalvizni (bár már irtó rég volt) 😊

highlander15
Ennyi énekes van itt,alapíthatnánk egy bandát:-D

highlander15
A BohRhap-el én is próbálkoztam/próbálkozom:-)

B0B0
Francokat volt szar! Tök jó volt! Ha hétvégén engedi idõm, akkor feléneklem a Who Needs You-t, azt anno sokszor gyakoroltam.

McGrady
nyugodtan :-) én kíváncsi vagyok :-)
én annak idején a BohRhap szólóját tettem fel ide, igaz elég szar volt 😄D

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Nekem elküldöd, én meg felrakom

highlander15
Azon gondolkodom,hogy nekem is zenésznek kellene lennem.Énekelni próbálok (több-kevesebb)sikerrel.Eddig a Love of my Life-nak egy részletét próbálgatom elénekelni úgy hogy kezdõhöz méltó,tûrhetõ legyen,azon "gyakorolgatom",mit szólnátok ha megmutatnám nektek azt,hogy hogyan tudok énekelni,bocsi az esetleges hamisságokért elõre is,holnap felveszem az általam elénekelt részletet,és akinek kell annak majd elküldöm,mert nem tudom hogy hova tölthetném fel.Mit szóltok hozzá?

B0B0
Hmmm, érdekes, mintha ugyanezt a cikket olvastam volna a passzió.hu-n

highlander15
Ugyan kicsit régi(2003-as)ez a cikk,de szerintem igazán jó jellemzés az elsõ Queen albumról:30 éves a Queen elsõ lemeze

B0B0
Fúú, ez valami brutáljó medley!!! 😊

B0B0
Azt hittem John dal lesz! 😊

B0B0
Köszönöm szépen! 😊

B0B0
Köszönöm szépen! 😊

Jaja! Majd jön flémelni! 😄

B0B0
Köszönöm szépen! 😊

grizzly21
gratula!! 😊

McGrady
Gratulálok! :-) Egy pár év múlva majd õ is írogatja a hsz-eket a fórumra ;-)

Kuss!-magyarázta.