• iroszob
    Összefoglalva: nem volt vita, mert visszaolvasva nem érzem, hogy különbözne a véleményünk.
    Azt leszámítva, hogy a válogatások tényleg a "nyúzzunk le még egy bőrt" elven jelennek meg, de ezek a box set-ek szerintem nem. Hiszen azt úgysem veszik meg 100 ezernél többen, ellentétben a válogatáslemezek többmilliós példányszámával. És ha már megjelenik egy ilyen gyűjtemény, akkor inkább az az elkeserítő, ha valami lemarad róla. A Love kills remixek teljesen más dolog, mert azokat nem is Freddie készítette.

Mondok más példát: úgy tudom, hogy a Rock it című dalt Roger és Freddie is felénekelte, majd nem tudtak dönteni, melyik kerüljön fel az albumra. Szavaztak. Briannek Freddie, Johnnak Roger változata tetszett jobban, döntetlen. De Roger a dalszerző. Erre nem lehet azt mondani, hogy az a tökéletesre csiszolt, a másik jogosan ment a fiókba.
    Én pont ezt nem tartom bőrlehúzásnak, ha megjelenik, a korábban B oldalakon, itt-ott vagy sehol megjelent dalokkal együtt. Mert így könnyebb beszerezni, nem úgy mint egy kínai faluban a IHM műsorát, amit ugyan leadott a tv.

A The Freddie Mercury Video Collectionról meg nem is volt szó, az csak egy része annak a 10 CD-s és 2 DVD-s kiadványnak, amiről beszéltem. Infót ugyanott találsz róla.

Végül a Flash Gordon sorozatot már be is
    mutatták.