• NonsenS
    De megmondtátok a frankót ott az #5133-tól #5136-ig.
    Én is hozzáfűznék egy-két dolgot. Van ugye "komolyzene", ugye azé', mert komoly. Aztán van a "könnyű" zene, azé', hogy azért ne legyünk mindig merev komolyak. Nade kicsit komolyabbra fordítva a szót szerintem létre kéne hozni egy harmadik (?)stílust(?). Valahogy nem tudom elfogadni azt, hogy a nehezen megkomponált, hatalmas bonyolultsággal rendelkező számokat (pl a BohRaph, már csak azért is, mert ez ugye egy Queen topic, meghát mért' ne) egybesorolják "könnyűzene" címszó alatt a tuc-tuc zenével. Egyszer voltam Drum and Bass partin. Háááát, igaz alkoholizáltam egy keveset előtte, próbáltam élvezni is, deeee, hááát. Egyáltalán nem élveztem. A hangereje élvezetes volt attól eltekintve, hogy tudtam, hogy aki állandóan ide jár, azt 20 év múlva én fogom eltartani az adómból (mert süket lesz), de szóval a hangos zene élvezetes. Ezt még sokan alá tudnák támasztani. De maga a "zene" része, illetve az annak nevezett része a dolognak az valami hihetetlen monoton, egyszerű és unalmas volt. Ugyanaz a dallam. Tényleg. Ti tudjátok, hogy az ilyen zenét hogy csinálják? Mert azt tudom, hogy a Queen feláll a színpadra, Brian és John gitározik, Roger dobol, Freddie énekel, a háttéremberek erősítenek, de egy ilyen tuc-tuc élő "zenénél" mit csinálnak az emberek?!?!? Ez most életem nagy kérdése....
    BOBO az #5134-ben az utolsó szót én csak kicserélném "így"-re és én is maximálisan egyetértek.