Helló! Üdv a két jövevénynek!
Én is itt vagyok ám, de úgy tűnik, hogy olyan 100 hozzászólásonként tudok csak feljönni mostanság.
Viszont ennek ellenére benne vagyok a szavazásban. Majd valamit kitalálok, hogy itt legyek.
A cikk förtelmes. De az a baj, hogy sokan elolvassák, akik szeretik hallgatni a Queent és el is hiszik, ami benne foglaltatik (mint jómúltkor, hogy Freddie utolsó magánorvosa egy magyar nő volt, aki eddig titkolta az utolsó napok történetét:))
A "legjobb-gitáros-a-világon-akármilyen-tekintetben" vitához én is annyit fűznék hozzá, hogy az ember (már úgy általában véve az ember, vagy emberiség) próbál kívülről - laikusok számára - nagyon hasonlónak tűnő dolgokat versenyeztetni, összehasonlítani egymással, viszont általában nem lehet. Az hogy most a kék pöttyös, vagy a piros csíkos gumilabda a szebb, azt nem lehet lehet eldönteni, habár mindkettő labda-labda. Ugyanígy egy szépségversenyen, vagy akár egy gitárvirtuóz-versenyen sem. De azért le-nemgitárvirtúózni szegény Briant nem volt sem szép, sem tudásra alapozott megállapítás.....