• qwertrt
    Nekem alapvetően semmi bajon az RS csapattal, egy kicsit arrogánsak. Egyedül az zavar, hogy a Queen-t ennyire méltatlanul kezelték (lehet, hogy más együttest is mélatlanul kezeltek, de mivel Queen rajongó vagyok, csak ezt tudom). Bizonyára valamennyire a rajongás is beszél bekőlem, de annyira idegesít, hogyha a Queenről van szó, a kritikus átmegy alári, lesajnáló stílusba, fasisztázás, fikázás. És az még jobban zavar, hogy tudom, hogy ennél pedig sokkal többet ér az együttes, az RS valamiért mégis utálta.

Talán a legendás rossz viszonyuk a sajtóval?

Pölö az RS 500 legjobb albuma listáján csak az ANATO szerepel, pedig aki kicsit is konyít a zenéhez, csípőből hiányolja a Sheer Heart Attack-ot és a Queen II-t. Előbbi korát megelőző rock és metálhimnuszokat tartalmazott, utóbbi egy remek (félig)koncept album, misztikus prog metál, 1973 egyik legjobb albuma.

At RS 500 legjobb dal listájáról (szerepel a BohRhap és a WWRY) eleve hiányzik a Stone Cold Crazy (1974-es thrash!), a Brighton Rock (nagyon híres és míves gitárszóló), The Match of the Black Queen (poliritmikus prog rock remek, opera beötéssel), az Innuendo (egy epikus prog rock/hard rock a kései 1991-ből).