QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

larrylurex
Crazy Little Thing Called Love?

larrylurex
Seaside Rendezvous 3:2 Érdekes, hogy a Beatles ilyen jellegû dalai mennyire ismertek, a Queen-é pedig nem. Amikor a Megasztárban elénekelték a Leroy Brownt mindenki le volt akadva, hoyg ilyen is van. Egyszer történt az, hogy egy ismerõsöm ismerte a Seaside-ot, de csak a King's Singers féle feldolgozást, teljesen meglepõdött, hogy ez Queen. Az is zseniális ebben a számban, hogy a "hangszerek" nagy része tulajdonképpen Freddie és Roger.

NonsenS
Is This Te World We Created
4:1

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Ezt sem hittem volna, hogy a Let Me Entertain You tulajdonképpen olyan simán megy tovább, mint a Black Queen

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Seaside Rendezvous

3:1

Nehéz döntés, amit megkönnyített, hogy az Is This már elhúzott

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
Is this the world we created?
We made it on our own
Is this the world we devastated
Right to the bone?
If theres a God in the sky looking down
What can he think of what weve done
To the world that he created?

3-0

B0B0
Jah! És a Kapuvári Sebõk elsõ fele tényleg a sztori, de a második fele, egyedülálló módon zenei elemzés!!! Ha gondolod odaadom, megvan doc-ban.

B0B0
David Brett - Borotvaélen. Ugyan életrajzi könyv, de nagyon részletes és tényleg sokminden benne van. Csak ugye sehol sem lehet kapni

zakika
Is this...
2:0

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
elso osztalyba jartam es tanultam irni, olvasni, szamolni...
vagy nem erre gondoltal?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

vasmacs
Is this...
1:0
Gyönyörû szám. Másikat sosem szerettem.

nem lány

qwertrt
27 éve, 1980. február 23-án milyen jelentõs esemény történt?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Nem gondolok semmire, a Freestone féle könyvön kívül egyet sem olvastam. De úgy hallottam, hogy a Kapuvári-Sebõk inkább a sztorira koncentrál. engem olyan nylánkságok érdekelnének, mint az albumok felvételeinek részletei, mik ihlettek egyes dalokat, hogy születtek meg egyes dalok, stb.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
De azé remélem van Sens-ed! 😊

NonsenS
Hohó, már hogyne kéne. Bár akkor már úgy, hogy a nevem Non-sens. Vagy akár külön Non sens. Mert igazából kötõjellel írom, csak úgy nem lehetett sg-n regelni...

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
A Kapuvári-Sebõk könyvre gondolsz?

B0B0
Szerintem is messze elmarad a Top Gunos dal a Queen-étõl. Az egyiket hangszerrel játszák és szól is valamirõl, a másik gépzene, semmmi mondanivalóval

B0B0
Jól számoltad

B0B0
Ó, a végén még itt elbízom magam 😊

NonsenS? Kõ logó? 😊

B0B0
A #3186-ban ajánlom neked eme idézetet:
"Egy "mérkõzés" szabálya:
A két dal közül mindenki leadhat egy voksot az egyikre, de ha bizonytalan, akkor mindkettõre egy-egyet. Amelyik több voksot szerez, az nyer. Ha az állás döntetlen, miután mindeki szavazott, akkor az a dal veszít amelynek az albuma nagyobb számban fogyott."

Szerintem kár vitatkozni a szabályokon, biztos, nem ez a legjobb, de de akkor senki sem kötött bele. A fociVB lebonyolítása sem mindig igazságos.

qwertrt
Tudtok ajánlani egy fasza kis Queen könyvet, amely nem inkább a zenekar történetérõl mesél, hanem inkább a zenéjükrõl és a dalaikról?

Jones Nedved

You Take My Breath Away ...

7:3

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

larrylurex
A You Take My Breath Away tényleg az egyik legszebb szám, nekem ugyanott van, mint a Love Of My Life. Az a Top Gunos szerintem nem is ugyanaz a kategória.

Apám, hogy én mennyire nem csípem Tom Cruise-t 😊)

Ez a szám a Queen You take my breath away-e lábai körmét nyaldossa 😊))
Nagyon elfogult vagyok, elismerem, de nekem Freddie ebben és a Teo torriate-ban a minden.

0ppika
semmilyen szabályoat nem közöltél az elején, közben találtad ki, ahogy épp alakítani akartad a nyertes számokat

életemben nem láttam még GOFLB klippet, és rádióban sem hallottam soha a számot, és szerintem az volt a szvazás lényege, hogy "a szerintem alulértékelt" számra szavazzak, ennyi

http://epica.nl

grizzly21
szép szám, de számomra kevés benne a dallam, és nem látom összefüggõnek eléggé.
lehet hogy még nem nõttem fel hozzá,
de pl ha már take my breath away akkor inkább ez tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=aHIxhLzeFg4

McGrady
Let me entertain you
7:2

Kuss!-magyarázta.

Lehet, hogy rosszul számoltam, de szerintem már 6:1
Én mindenesetre a YOU TAKE Y BREAT AWAY-re szavazok és szerintem így
6:2 de végülis mindegy, a világ legsszebb száma nem fog továbbjutni 😞((

Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagy? 😊

De Dobby a gonosz Malfoy-tól kapta 😊)))

larryrurex-é tök állat, bár a másik se gyenge.

larrylurex
5:1 LMEY

qwertrt
Most nem mondod, hogy megsértõdtéál, mert nem a GOFLB nyert...

A szavazatom: Let Me Entertain You 4:1

B0B0
Mire is célzol??

0ppika
nem veszem komolyan, sõt ezentúl sehogy ...

zakika
nem kell komolyan venni, csak jatek az egesz
de legkozelebb bizti elore meg kellene beszelni a szabalyokat

0ppika
elég nevwetséges ez az egész, minden nap derülnek ki új szabályok ...

grizzly21
sry.lol

grizzly21
4😊

grizzly21
4😊

grizzly21
3-1

B0B0
Á. Én azt szeretném, hogy minden látsszon, hiszen nem tudunk a végén helyezéseket kiírni, csak ebõl látszhat, hogy melyik dal meddig jutott el.

NonsenS
Sztem vagy a forduló után töröld ki az elsõ indulókat, vagy Pedig maradjanak az eredetik, és folyamatosan csak a legutóbb továbbjutók legyenek kiírva.

NonsenS
Háát, nehéz volt dönteni, mert Freddie nagyon megcsillogtatja a tudását a YTMBA-ben, viszont zeneileg azt hiszem, hogy a Let mellett voksolok. Szóval 3:1 a Let Me Entertain You-nak.

B0B0
Valamit ki kell találnom erre az eredményjelzõre, mert még így sem fog kiférni :/

B0B0
Jah. Szerintem is innen származtatható az erotika elterjedése a klipekben (Pl: George Michael, R. Williams, stb.). Bár a Queennél nem ez volt az elsõ. Ott van '82-bõl a Body Language, ami szintén óriási botrányt váltott ki (USÁ-ban a Biblia-övben be is tiltották), '80-ból a Crazy Little Thing Called Love, '78-ban a Bicycle Race (szintén betiltották a Biblia-övben).

Robbie Williams nem vetted észre ahol tudja, csak másolja a Queen-t? Meg modjuk nem csak a Queen-t, hanem szinte minden sikeres dolgot.

B0B0
2:1!

B0B0
Most még rendben van, de a következõ körben már nem lesz ilyen!

Na ugye, most az a szép helyzet állt elõ, hogy a két dal ugyanazon az albumon van 😊
Miután azonban a Good Old-fashioned Lover Boy megjelent kislemezen és a Greatest Hits-en is, valamint van videoklipje, ezek után az alulértékeltség nem kérdése nem vitatott.

Továbbjutó:
The Millionaire Waltz

zakika
2:0
let me...

NonsenS
Újra-újra csak elnézést tudok kérni, de megint nem tudtam idõben szavazni, de mivel még nincs kihirdetve a végeredmény, ezért még, ha lehet, szavaznék a Millionaire Waltz-ra...
És akkor 5:5 az állás..

Persze, ha még elfogadjátok a szavazatom..