• B0B0
    Hmmm. Hát akkor neked gyűlölnöd kéne a Led Zeppelint (nem tudom ugyan, hogy szereted-e, na és persze több 70-es évek beli nagy rock-előadót), mert a sajtó abban a korban általában a sikeresebb bandákat támadta, leghevesebben ugye őket és a Queen-t (elnézést, hogy őket hozom fel példaként, de az ő esetükben ez igencsak kiemelkedő volt).

A másik:
    Az igazán nagy klasszikusoknak (ABBA, Queen, Led Zeppelin, Deep Purple, T. Rex, Creedence Clearwater Revival, Dire Straits, Uriah Heep) nincsen Grammy díjuk, ami ugye a zene oscar.

Szerintem az alapján megítélni valamit, hogy a sajtó jónak tartja-e vagy nem az önmagadhoz őszinte gondolkodás sárba tiprása. Szerintem inkább te magad döntsd el, hogy valami színvonalas-e vagy nem, vagy te annyira jó srác! ;)

Robbie Williamsről még annyit. Vagy 1 órán át kerestem a cikket, de sajna nem találtam rá :( amiben olvastam, hogy egy ürge hozzáállt górcső alá vetni a "dalait". Kiderítette, hogy a dalok közel 50%-a feldolgozás, csak az eredetik nagyrésze nem angol anyanyelvű ország slágere (lásd ugye Oláh Ibolya-Magyarország alias portugál népdal). Na én ezért utálom a gyereket. Semmi kreativitás nincs benne.