• zakika
    valamikor kozepsulin azt monta az osztalyfonokom, hogy tanuljunk meg mindent valamirol es valamit mindenrol. ha ezt leegyszerusitem a zenere, akkor te mar (majdnem) mindent tudsz a Queenrol, de majdnem semmit a tobbi zenerol. mindig a Queenel hasonlitod ossze es azt varod el hogy olyan legyen. pedig semmi nem ugyanaz. meg kellene probalnod kicsit tagitanod a kereteken.
    ami az en zenei izlesemet illeti - nekem is van kedvencem amirol igyekszem mindent megtudni, naponta latogatom a forumat, kivesezgessuk a dalait, meg a feldolgozasokon is elgondolkozunk (van amelyiken erdemes, van amit jobb ha nem is csinaltak volna meg). 4 DVDnyi mp3 van csak tole - a astudio felveteleken kivul demok, elo felvetelek es feldolgozasaok. akik ismernek (szemelyesen) tudjak, hogy az is egyfajta fanatizmus (tehat tisztelet a tiednek is). persze halgatok mas rockot is, de neha egy kis metal es pop is elojon (fefesegem keresere). Amit 20 eve hulyesegnek neveztem, azt most szivesen meghalgatom, meg ha csak egy kis zongemeny is - egylemezes zenekar egyetlen slagere, de jo visszaemlekezni. talan azert hajlok mindig a nyolcvanas evek Queen albumai fele, mert emlekeim kotodnek hozza.
    De azert szivesen elfogadom az ajanlatodat, hogy elmondod mit halgatok. akkor peldaul kezdjuk a Meat Loaf - Bat out of hell albumaval (egyi kedvencem) www.zakika.multiply.com