Neked aztán ötvözött nemesacélból lehet a gerinced! :D Egymagad képes vagy kiállni ennyi ellenvélemény ellen. Én veled értek egyet majdnem teljes egészében. Előttem is nyilvánvaló, hogy a mai zene és általában a művészetek válságban vannak. Már régen is volt aki elvből nem preferálta a pop-ot, a ZENEI HITELESSÉG (asszem ennek épp az ideje már hogy szerepeljen már a kulcsszavak között) abszolűt ellenpólusát jelentette, ami önmagában akkor általálnosításnak minősülhetett, ma már nem igazán.
A mai popzene (és talán a zene...) iránt egyre csökken az érdeklődés, ami engem sem lep meg például. Az új vonulatok csak szánalmas próbálkozásoknak hatnak azokhoz az igazi és nagy fenoménekhez képest, akiknek adott esetben időnként (s érezhetően egyre gyakrabban) feldolgozzák a klasszikus remekműveiket.
És azt talán Bobo, Te sem vétóztad meg a tehetségesség kapcsán, hogy ma is millió és egy zenész van, aki mérnöki pontossággal képes és hajlandó :) eljátszani a hangszerén szinte bármilyen számot.... Nekem egy barátom például gyönyörűen eljáttsza Van Halen-ék Erruption-jét, méghozzá az eredeti kalapács-tecnikával. A zenetörténeti klasszikus még a pláza cicák-ban is elindít valamit. Az nagy és tiszteletre méltó. De nem is az, hogy eljáttsza, hanem hogy kitalálta. A különbség mindössze ennyi, de épp elegenő, azt hiszem....