• NonsenS
    Alapvetően az a baj, hogy nem lehet igazán eldönteni, hogy egy szám ismert-e vagy nem. Kellett volna felállítani egy listát az ismertségükről és konkrétan a számcímekről. Hogy ne legyen olyan, hogy pl a Good Old-fashioned Lover Boy bekerüljön. Mert szvsz ez elég ismert. Legalábbis én azért is nem válogattam be (ahogy már írtam), mert GH-s. Aztán persze, hogy melyik ismertebb a másiknál, nyilván konkrétan nem lehet megállapítani, de legalább vmi listát lehetett volna felállítani, vagy pedig, mint ahogy a szabályokban benne van, a lemezeladások alapján. És nyilván akkor az nyer, amelyik kisebb ismeretségre tett szert. Ez így jó is. Mert ugye maga a szavazás azokról a számokról szólnak, amik nem lettek híresek, de mégis nagyok (mármint zeneileg). Elsősorban a 2. kitételt vettük alapul a továbbjutáshoz, de ha az nem eldönthető, akkor marad az első része a szavazásnak. Vagyis, hogy melyik ismeretlenebb. Erre pedig elég jó módszer BOBO módszere, és mivel az elején tényleg senki nem panaszkodott ez ellen, ezért marad ez. Nekem is most járhat a pofám...:)