9010
-
Az mindent elmond, hogy az eddigi 8 meccs fele döntetlennel zárult. -
pipeppers #3552 Igen, a lenyeg lemaradt :)) -
Akkor 2:0 a White Queennek -
pipeppers #3550 White Queen, mert jobban megérint :)) -
:) -
Köszi, király lett! :-))
Na, White Queen, mert még mindig az a világ legszebb száma :-))
1:0 -
A szavazás megy, csak még senki sem szavazott, én meg még kivárok, mert nehéz a döntés :)
Amúgy a félreértések elkerülése végett:
Ma a White Queen - Liar meccs van! -
lessz ma szavzas?
vagy elbeszelgetunk a szabalyokrol? -
No ő lenne:
-
Ok, kösz! :-) -
Miért lesz vége hamar? Még 10 meccs van. Az 10 nap vagyis 2 hét -
Ok, akkor másnap lehet pótolni. De szerintem így akkor hamar vége lesz a szavazásnak. -
Ok, dolgozok rajta :) -
Na ez az aminél nem tudok dönteni. Kivárom hogy alakul az eredmény :) -
kő hát! :-) -
Kő? :) -
Hát bizony bizony :-)) -
Nem. Úgy lesz, hogy továbbra is egy nap lesz egy dal, de másnap még lehet pótolni. -
akkor mostantól kétnaponta szavazás? Sztem csináljuk úgy, hogy hétfő-kedd; szerda-csüt; péntek-szombat-vasárnap. És akkor mindig mindenki tudja, hogy mi meg hol és lesz ideje mindenkinek szavazni. -
naná! -
Akkor egyre gondolunk :) -
A nonsense (angolul), non-sens (franciául), nonszensz (magyarul) és még sok más nyelven azt jelenti, hogy: értelmetlenség, képtelenség, badarság, ostobaság. -
Pöpec! :) -
Már csak vasmacs van hátra :) -
Háháá. Sikerült:) -
Az alapgondolat:
Sens az angol szlengben ész (eredetileg sense) -
Háháá. Zsíír. Köszönöm szépen. Mindjá' beaktualizálom. -
Ne ez a lényeg. Ne vesszünk már össze azon, hogyha sztem nem a BohRhap a legnagyobb Queen szám (bár sztem is a legnagyobb). Kivéve, ha azt mondom, hogy az egy legutolsó, semmilyen szám és nem is alkottak vele nagyot annak idején. Persze, hülye lennék ezt állítani.
Majd megbeszéljük utána a dolgokat:) -
Logó-ajánlat:
-
Ez akkor rám is vonatkozik...:):) -
pipeppers #3523 Hízelegsz :)
Lényegében teljesen mindegy, hogy mi lesz az eredmény, mert nem fog vele mindenki egyetérteni, de nem baj.
Majd legfeljebb a végén megbeszéljük, hogy melyik az a szám, amire mindenki hajlandó rábólintani, mert lehet, hogy van ilyen. Ki tudja. -
Maximum szád, nem hinném, hogy pofád van ;) -
A módszert igazolja, hogy a Good Old-fashioned Lover Boy nem jutott túl az első körön sem, pedig öten szavazták be a legjobb 16 közé -
Alapvetően az a baj, hogy nem lehet igazán eldönteni, hogy egy szám ismert-e vagy nem. Kellett volna felállítani egy listát az ismertségükről és konkrétan a számcímekről. Hogy ne legyen olyan, hogy pl a Good Old-fashioned Lover Boy bekerüljön. Mert szvsz ez elég ismert. Legalábbis én azért is nem válogattam be (ahogy már írtam), mert GH-s. Aztán persze, hogy melyik ismertebb a másiknál, nyilván konkrétan nem lehet megállapítani, de legalább vmi listát lehetett volna felállítani, vagy pedig, mint ahogy a szabályokban benne van, a lemezeladások alapján. És nyilván akkor az nyer, amelyik kisebb ismeretségre tett szert. Ez így jó is. Mert ugye maga a szavazás azokról a számokról szólnak, amik nem lettek híresek, de mégis nagyok (mármint zeneileg). Elsősorban a 2. kitételt vettük alapul a továbbjutáshoz, de ha az nem eldönthető, akkor marad az első része a szavazásnak. Vagyis, hogy melyik ismeretlenebb. Erre pedig elég jó módszer BOBO módszere, és mivel az elején tényleg senki nem panaszkodott ez ellen, ezért marad ez. Nekem is most járhat a pofám...:) -
pipeppers #3519 De az emberek megvették a kislemezt, utána kíváncsiak voltak a többire is. Ha nincs rajta a Boh Rap, nem veszik annyia, ezt most is így látom, de ez a normális. -
pipeppers #3518 Igen, igazad van, járt volna akkor a pofám :)) -
Ennél jobbat tényleg nem lehet kitalálni a problémára, bár pont a legutóbbi szavazásnál nem olyan hatékony mérce. Mert az egy dolog, hogy 9 millióan megvették az Operát, de 2 milliárdan nézték a Live Aid-et. De ez extrém eset, a többi esetben tényleg jó az albumszám megoldás. -
Szerintem, ha két dal ugyanannyi szavazatot kap, akkor ugye, a zenei értékük egyezik, marad az alulértékeltség mértéke. Azt meg hogy máshogy lehetne lemérni, ha nem úgy, hogy mennyien vették meg az albumot, amin szerepel? -
Most már mindegy, az sem lenne, jobb, ha menet közben változtatnámk a szabályokon. -
Valahogy most nem tudom kezelni ezt a helyzetet. A szabályok ki lettek írva a szavazás előtt 3 nappal. Akkor senki sem szólt, most meg, a kellős közepén többen elégedetlenek.