Na emberek. Itt van egy infó az új albumról (én fordítottam, igyeketem nem belevinni a savanyú hozzáállásom):
BESZÉLGETÉS A QUEENNEL AZ ÚJ ALBUMRÓL
A rock legenda első albuma 1995 óta
Ahogy azt egy előző riportból tudjuk, Brian May és Roger Taylor bejelentette, hogy a korábbi Free és Bad Company énekessel, Paul Rodgerssel, kivel 2005-ben koncertturnéztak, egy új albumon dolgoznak.
May kikotyogott pár dolgot az új felvételekről:"Stúdióba vonultunk..., hogy lássuk mi sül ki akkor, hisz már kipróbáltuk magunkat a színpadon és a gyümölcse meglehetősen jóra sikeredett...és mindez szinte előkészület nélkül... s felbukkanva néhány dallal melyek szerintem igazán jók lettek.
Ez nagyon más és igencsak ellentétben áll azzal amit mi és Paul eddig csináltunk."
May a RockRadionak elmondta még, hogy az új anyag meghatározó alappillére lesz egy esetleges új turnénak.
Szenzációs lenne, mert ha ismét turnézhatnánk, nem nosztalgiázni szeretnénk, hanem megmutatni, hogy ezek vagyunk mi!"
Az együttes utolsó kiadott albuma az 1995-ö Made In Heaven, mely Freddie Mercury utolsó felénekelt felvételeit tartalmazza.