9010
-
#2911 Hmmm, érdekes, de számítottam rá, hogy eléggé sok embert a BoRhap fogott meg :) -
#2910 Hol tartasz a gitározásban? Én most próbálgattam a We will rock you szólóját, de rá kellett jönnöm hogy nem leszek virtuóz. -
Aleika232 #2909 Miért szeretnéd tudni? -
#2908 Hát akkor mikor voltál már? (Ha nem vagyok tolakodó és bunkó..) -
#2907 Hmm. Nem tudom, mit lehetne ezzel kezdeni. Ha annak idején tényleg megígérték Freddienek (és a Show must go on ez ellen szól), akkor ne használják. Viszont, ha nem és John is áldását adja rá (mármint a jogdíjak meg minden, ami őt is illeti), akkor használhatják. Sajnos. Én sem örülök ennek, hogy használják, de minden joguk megvan hozzá (kivéve az erkölcsi és az, amit a rajongóktól kapnak (mármint az nem jog, de mindegy)). De gondolj csak a Deep Purple-re. Ők annyiszor váltottak, hogy nem is ugyanaz, mint az elején. Mégse mondod, hogy most Deep Purple-t hallgatok eredeti felállásban. Most a Deep Purple tagjaitól + valakitól hallgatom ezt a zenét stb. stb... Viszont az albumnak örülök (függetlenül, hogy mi van ráírva). -
#2906 hello!
akkor mondom a történetet :-))
talán tavaly előtt, amikor nekiálltam gitározgatni akkor leszedtem egy "greatest guitar solos" c. válogatást, amiben bennevolt a bohemian rhapsody meg a brighton rock is. apám mondta, hogy a brighton rocknak nagyon dűtős szólója van, azt néha hallgatgattam, aztán jött a bohrap, amit először nehezen tudtam megemészteni, de a rockos része nagyon bejött :-)) utána apa megmutatta az eredeti live killers cd-nket, ott a death on two legs tetszett, aztán egy ismerősöm átküldte az összes queen lemezt, azóta intenzíven hallgatom őket :)
valahogy így volt :D -
Aleika232 #2905 Nyugi,én sem voltam még akkor. -
#2904 Na emberek. Itt van egy infó az új albumról (én fordítottam, igyeketem nem belevinni a savanyú hozzáállásom):
BESZÉLGETÉS A QUEENNEL AZ ÚJ ALBUMRÓL
A rock legenda első albuma 1995 óta
Ahogy azt egy előző riportból tudjuk, Brian May és Roger Taylor bejelentette, hogy a korábbi Free és Bad Company énekessel, Paul Rodgerssel, kivel 2005-ben koncertturnéztak, egy új albumon dolgoznak.
May kikotyogott pár dolgot az új felvételekről:"Stúdióba vonultunk..., hogy lássuk mi sül ki akkor, hisz már kipróbáltuk magunkat a színpadon és a gyümölcse meglehetősen jóra sikeredett...és mindez szinte előkészület nélkül... s felbukkanva néhány dallal melyek szerintem igazán jók lettek.
Ez nagyon más és igencsak ellentétben áll azzal amit mi és Paul eddig csináltunk."
May a RockRadionak elmondta még, hogy az új anyag meghatározó alappillére lesz egy esetleges új turnénak.
Szenzációs lenne, mert ha ismét turnézhatnánk, nem nosztalgiázni szeretnénk, hanem megmutatni, hogy ezek vagyunk mi!"
Az együttes utolsó kiadott albuma az 1995-ö Made In Heaven, mely Freddie Mercury utolsó felénekelt felvételeit tartalmazza.
Forrás:[nme.com] -
#2903 Az édes úrnő egy olyan nőről szól akibe a dalíró szerelmes, pedig tudja, hogy maximálisan kihasználja őt. Vívódik, hogy elhagyja-e vagy nem, de a végén kiderül, hogy a szerelem rabja. -
#2902 Nos tulajdonképpen ma van egy éve, hogy a topic "beindult" Ha visszanézitek, akkor azóta elég ritka az olyan nap, ami hsz nélküli -
#2901 Annyira nem lehet rég! Biztos még most is egy szemrevaló gyönyörű 40-es grácia vagy :) -
pipeppers #2900 Ez csak azt jelenti, hogy rég születtem :)) -
#2899 Srácok, egy kis segítség kéne: mi mindent tudtok a Sweet Lady című dalról (azon kívül, hogy May írta, és az Opera albumon jelent meg)? -
#2898 Mit ünneplünk holnap? -
#2897 Jah, ahhoz képest, hogy én akkor még magamról se tudtam:) -
Aleika232 #2896 Tök jó neked, hogy azóta ismered az eggyüttest! -
pipeppers #2895 Én a My Defence videoval voltam így -
pipeppers #2894 Utána megkérdeztem a tesóm, hogy ez hány szám volt, azt gondoltam, hogy kb 3 :) De nem. Tetszett a stílus és kíváncsi voltam a többi dalujra is. Nem volt szerelem első hallásra igazából, mert nekem a Race a kedvenc albumom abba szerelmesedtem bele. De ez volt az első találkozásom velük. -
#2893 Tök jó neked, hogy még akkor megismerhetted őket :)
A BoRhap a telefono keresztül annyira megfogott, hogy akkor alakult ki a szerelem első hallásra? -
#2892 Jaj, ezzel én is így vagyok, nekem is szorította valami a torkomat, amikor néztem... -
pipeppers #2891 Oké, megjöttem :)
Az én történetem se nagy valami íme:
1979-ban történt a dolog. A tesóm egyik osztálytársánál bulizott, akinek egy csomó lemeze volt, olyanok is, amiket nehéz volt beszerezni. Úgy emlékszem, annak idején az Opera is ezek közé tartozott, de ez nem biztos. Lényeg a lényeg: a tesóm felhívott onnan és lenyomták a Bohemian Rhapsody-t. Én meg telefonon keresztül meghallgattam. Utána a tesóm megvette a Jazz-t, de a többit már én vettem.
Ennyi. -
#2890 Az az igazság, hogy holnap ünnepelünk, mert jubilálunk! :) Na ki találja ki miért? :) -
Aleika232 #2889 Tényleg szép ez a videó.
-
#2888 Hát igen, de amíg rájöttem! :DDD -
#2887 Hajrá pipeppers! Várjuk a Te történeted elsőként:) -
#2886 Igen most, hogy énis leszedtem tényleg a HAcha nevű progi kellett hozzá bocsi, hogy félrevittelek.
A progi spanyol nyelvű de nagyon egyszerű a kezelése -
#2885 Az utolsó videoklip -
#2884 Hát igen. Ezt volt talán DoRo-ék utolsó jó munkája -
#2883 Jövő péntek a tied! (26-a) -
#2882 valamikor tegyeteb be a beszamolomat :)
elotte kuldjetek egy privit. remlehetoleg meg januarban, mert nem tudom februartol hogy hasznalhatom a netet a meloban -
#2881 Sajnos én csak egyszer láttam és akkor sem az elejétől. De egyébként korábban már írták, hogy sok reklámban van Queen zene.
Ezt az videót belinkelem. Még asszem a fórum elején linkelte be valaki (asszem BOBO), de nekem is nagyon tetszik. Tényleg könnycsorgató. -
Aleika232 #2880 Hát az elejét sztem a Queen.Amit írt NonsenS... -
#2879 Az egészet egy (vagy több) nő énekli. -
Aleika232 #2878 Én is láttam a Coca Colás reklámot a Somebody To Love-val.Sztem egy csaj is énekel benne.Egy kicsit a vége átvan dolgozva(Magasabb és egy szóló énekhang)Ha ezt a reklámot meghallom akkor mindig jó lesz a kedvem.És azért elégsokszor jártszák.(VIVA,RTL):)Sztem tök jó hogy így reklámokhoz is Queent játszanak.:) -
#2877 Legalább valamit csinálunk, nem? -
#2876 Most láttam az RTL-en egy Coca-Cola reklámot. Na ná, hogy Queen volt hozzá az alaphang. A Somebody to Love, nem volt nagyon átdolgozva, csak más volt az énekhang. De amikor a refrén előtt éneklik a többiek a "Find me somebody to love"-ot, akkor az asszem eredeti Queen! -
#2875 Nekem marad a csütörtök :)
(Na úgy néz ki hogy ez is egy 2 hetes program lesz itt! :)) -
#2874 Én akkor lefoglalnám a szerdát:) -
#2873 Tiéd jan. 23.-a (kedd) -
#2872 Halihó!
Én is szívesen megosztanám azt a meghatározó és különös momentumát az életemnek, amikor elhatároztam, hogy azonnal elindoluk a legenda nyomán...