Nos először is a Queen koncert 86-ban volt.
Másodszor, nekem ne jöjjön ki egy Paul Rodgers a színpadra Queen dalokat énekelni, mert ugyan csípem a Free-s és a Bad Company-s dalait, de ő egy kutyaütő Freddiehez képest. Kb. olyan mintha egy Forma 1-es futamban elindítanának egy GT autót.
Én (és ezzel nem vagyok egyedül) nem ismerem el a jelenlegi formációt Queen névvel. Ha Brian Roger and Paul néven léptak volna fel vagy B.R.P. néven akkor semmi bajom se lenne, de miután megígérték, hogy nem helyettesítik soha senkivel Freddie-t! És nem érdekel ha azt mondják, hogy Paul nem Freddie-t helyettesíti, mert nem igaz: ott áll a színpadon és míg Brian és Roger játszák a dal, addig ő énekel. Ez meg mi más, ha nem helyettesítés?
Lehet, hogy sírtak, mikor Brian énekelte a '39-et vagy a Love Of My Life-ot, vagy játszotta a Last Horizontot, vagy amikor Roger énekelte az I'm In Love With My Car-t, azt meg is értem, mert az még úgy ahogy eredeti, de a többi csak erőltetett dolog volt, mert akármilyen jól nyomják még mindig a hangszereken, Paul hanga kiábrándító, miután ezeket a dalok Freddie hangjával "szoktuk meg".