Remélem semmi komoly probléma nem történt...
Én bizony a WATC robbanásában reménykedtem/számítottam, de a Bohemian Rhapsody azt hiszem megérdemelten lett első, ráadásul igen szép fölényel, nem hiába vezeti a szavazói all star listákat - nem csak Queen számok között!
A The Show Must Go On is egy jó Queen szám, talán a késeiek közül a legjobb (talán!) de személy szerint nem a kedvencem, biztos közrejátszik a borús hangulata is, mondjuk jobban örültem volna, ha az Innuendo tör fel abból a korszakból.
A Killer Queen nekem abszolut meglepetés, személy szerint nem is szavaztam rá, érdekes, hogy ennyien szeretik a korai Queent, számomra nincs benne semmi különleges, de biztos az én nézetemmel van baj. Azért jó kis szám ;-P
A We Are The Champions nekem kissé olyasfajta csalódás, mint a Brazilok korai kiesése, nekem ugyanis a második helyen szerepelt, igazi világklasszis győzelmi induló, az ember már azt hinné, hogy valami 18. századi induló lehetett, annyira örökérvényű a dallama. Ez a dal volt, van és lenni fog, nagyon-nagyon sokáig, legalábbis addig, amig lesz mit ünnepelni a világban.
Az Innuendo szép helyre feljött, megint csak megérdemelten, különös szerzeményx ez a Queentől, unikuma a BohRhappal vetekszik.
Szal - urambocsá - számomra két csalódás van listán, az egyik nem is csalódás, csak meglepetés, a Killer Queen, a másik a WATC lecsúszása a dobogóról. Kiváncsian várom a teljes listát, hogyan szerepelt a többi kedvencem, a Radio Ga Ga és a Somebody To Love.