Freddie volt a legjobb énekes a világon! És most nem elfogultság beszél belőlem. Egyszerűen neki volt a legszínesebb hangja és ehhez olyan előadás párosult ami szenzációs. E két tulajdonság csak nála egyesült ilyen kiforrott mértékben. Az, hogy biszexuális volt (nem buzi, ugye!) egy tény, én azért szeretem, amiért alkotott, nem a személyisége miatt amiben voltak szimpatikus és számomra nagyon nem szimpatikus elemek. Persze, ha nem él ilyen vad életet, lehet, hogy még ma is élne. De vigyázat! Akkor nem lett volna az aki volt!!!
Én nagyon nem szeretem, amikor Freddie-t ki akarják emelni a többi tag közül. Semmivel sem ért többet mint a többiek, együtt csinálták meg a sikert, együtt sírtak, együtt nevettek! Freddie és a többiek kontrasztos öltözködési stílusa is ugyanazt bizonyítja: valaki az extravagencia (Freddie), valaki a szolidabb előadás (pl:John) miatt szerette meg a Queent. Ha csak Freddie féle "balerinák" alkották volna a Queen-t akkor sokkal kevesebben szerették volna, és ha mindegyikük John féle kis csöndes pasas lett volna akkor szintén.