- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
(ez egy nagy tévedés. A warez, tört szerverek, csalás nagy mértékben közrejátszik. Kisebb szerepe van a tudatlanságnak. Lásd ez ügyben magad. Nem sértés: leírtak egy olyan hibaüzenetet, körítést, amiből már nagy valószínűséggel lehet következtetni a probléma okára. Az első kérdésed a csalás volt.
Még az eshetőségét is elvetetted hogy ne abból indulj ki, valószínűleg a hibaüzenetet sem próbáltad értelmezni.
Az hogy miért vagyunk még itt az a fentiek oka, mert mindegyik kórjelző.)
Konklúzió? A tf2 esetében az alapok már megvannak... Nincsenek tört szerverek, szerintem itt egy jó kis közeg bontakozik ki, a pubszervereken is jó a hangulat (például én sem ostorozni vagy megbántani akarlak).
Netán kell több türelem, valamint az egomán én legyalult gondolkodást hátrahagyni, ha pedig ilyet látsz, akkor nem hagyni kibontakozni. Az egész retekfos gémingtudat mögött társadalmi problémák állnak, megmondom őszintén hogy nem is kell hogy érdekeljen más, csak az, hogy az én általam választott közegben jól érezzem magamat, hogy a közeg olyan is legyen. Ez "olyannak" tűnik, a látogatott pub szerver szintén olyan.
Hogy most más online gaming milyen az vagy már nem érdekel vagy nem is fog.
Szerintem nem lehet azt mondani, hogy a csalók miatt blabla. Sőt, sajnos elég káros is így, gondolom nem kell bemutatnom azokat az embereket akik ok nélkül csalóznak (vagy ész nélkül, vagy megalapozatlanul).
Ha nem bánod, én itt szivesen lezárnám a dolgot, ez nem a szívügyem. Megmondom őszintén unom már.