30108
  • gagasardy
    azok tga fájlban vannak, h tudom megnézni őket?
  • Rage47
    Steam\steamapps\nicked\team fortress 2\tf\screenshots

#987 én ott nem szoktam keresni
  • gagasardy
    H tudom megnézni a készített screenshotokat?
  • Doki17
    Köszönöm szép, de akkor ASE-ba nem is lehet keresni?
  • Rage47
  • Doki17
    Mivel lehet rákeresni a magyar szerverekre ha van, mart az ASE nem rakja be a játékot a listába vagy van vmi ujabb ASE amiben már benne van a TF2 meg többi új játék?
  • HeadHunter86
    Aki a szerverünkön szokott játszani, és szeretne beleszólni a szerver működésébe akkor hajrá: Cali-Kartel.hu/Fórum
  • Twetr0x
    Akkor targa. Én feltöltve csak .vtf-eket láttam :)
  • trident
    Itt is tga a célformátum ; itt pedig a 9-es pontban van a konvertálás. És még egy rakat tutorial: fpsbanana.com
  • Phoenix007
    Na itt mondjuk targát csinál. Én is így emlékeztm, hogy targa kell. Akkor végülis nem kell konvertálgatni, maradhat .tga?
  • trident
    Remélem tudok segíteni, néhány link: hlgaming tuntorial. ; cs2.hu tutorial ; illetve #946 hsz. :)
  • Timber
    van esetleg valami editor amivel lehet ezt a vtf formatumot exportalni? Es hova kell rakni a logo-file-t?
  • Twetr0x
    Méret szerintem lehet akármekkora, csak négyzetalapú legyen a kép, hogy ne torzítson a kicsinyítés. Mondjuk túl nagyot nem raknék be, nagy lenne a mérete. Formátumok közül én csak kettőben vagyok biztos. .bmp és .vtf(Valve Texture Format) Ezekből is inkább a .vtf, mert az támogat alapból áttetszőséget.
  • Rage47
    Koliban vagyok, fel akartam rakni a steam-et, de az update egyszerúen nem megy, nem rakja fel rendesen a Steam-et - library.dll hiányzik neki, de ez most lényegtelen sztem. Lehetséges az, hogy a rendszergazda letiltotta a Steamet?:S A torrent az már nem müködik a razzia óta...:S
  • geristar

na látom jó nagy vihart kavart ez a csalós móka.
    szóval most már úgylátom működik a "gépezet". Bekapcsoltam a tűzfalat, újraindítottam a steam-et és egyenlőre még nem dobott ki. Egyébként csak a kartel kucsmánál csinálta külföldi szerverrel nem volt baj, de mondom tegnap kb 3h sikerült játszanom a kocsmán és semmi baj nem volt vele.
  • Pethy23
    jah :D
  • Timber
    latnad mi megy a foto topicban :D Mar torunk fel ... leszunk meg a legforgalmasabb topic ma! :P
  • Pethy23
    Csillapodjanok a kedélyek, mert a végén én is elkezdek oszatni mindenkit
  • trident
    (ez egy nagy tévedés. A warez, tört szerverek, csalás nagy mértékben közrejátszik. Kisebb szerepe van a tudatlanságnak. Lásd ez ügyben magad. Nem sértés: leírtak egy olyan hibaüzenetet, körítést, amiből már nagy valószínűséggel lehet következtetni a probléma okára. Az első kérdésed a csalás volt.
    Még az eshetőségét is elvetetted hogy ne abból indulj ki, valószínűleg a hibaüzenetet sem próbáltad értelmezni.

Az hogy miért vagyunk még itt az a fentiek oka, mert mindegyik kórjelző.)

Konklúzió? A tf2 esetében az alapok már megvannak... Nincsenek tört szerverek, szerintem itt egy jó kis közeg bontakozik ki, a pubszervereken is jó a hangulat (például én sem ostorozni vagy megbántani akarlak).
    Netán kell több türelem, valamint az egomán én legyalult gondolkodást hátrahagyni, ha pedig ilyet látsz, akkor nem hagyni kibontakozni. Az egész retekfos gémingtudat mögött társadalmi problémák állnak, megmondom őszintén hogy nem is kell hogy érdekeljen más, csak az, hogy az én általam választott közegben jól érezzem magamat, hogy a közeg olyan is legyen. Ez "olyannak" tűnik, a látogatott pub szerver szintén olyan.
    Hogy most más online gaming milyen az vagy már nem érdekel vagy nem is fog.

Szerintem nem lehet azt mondani, hogy a csalók miatt blabla. Sőt, sajnos elég káros is így, gondolom nem kell bemutatnom azokat az embereket akik ok nélkül csalóznak (vagy ész nélkül, vagy megalapozatlanul).

Ha nem bánod, én itt szivesen lezárnám a dolgot, ez nem a szívügyem. Megmondom őszintén unom már.
  • PunkZoli
    vac = valve anti cheat, én nyugottan offolok, mert témába vág, hogy egyből köpködsz...
    rosszindulat felőled van, ha kapva kapsz egy ilyen alkalmon, hogy valakire ráhúzd azt hogy rosszindulatú, hajrá, azvagyok, és?! az hogy egy ilyen játékban találkoztam már csíterrrel? valós
    és az is hogy nem lehet szemellenzővel feltételezni mindenkiről, hogy mennyire szép és jó, mert azt nem csak felelőtlenség,hanem egyenes butaság
  • trident
    /off és utolsó: ne magyarázd már meg a rosszindulatot (ne magadból indulj ki hogy ennyivel átversz), elég volt egyszer bemutatkoznod.
    Nem flémelni akarok, gondold át újra.
  • PunkZoli
    hja és mégvalami, tévedsz, ugyan is a csalók miatt szar a gaming... akármelyik gaming
  • PunkZoli
    :SD:DD::D:DD:D:D szálljatok rám, ez a magyar habitus:D mondhatnám énis, ezért fos a magyar onlájn géming:DDDD
    éncsak kérdeztem...
  • trident
    Ez a jó magyar szokás és korrekt habitus, aztán meg csodálkozunk hogy miért retekfos a hángérien ónlájn géming.
  • geristar
    nem szoktam csalni!!!!
    az internettel lehet a baj, csak nem tudtam lefordítani pontosan a hibaüzenetet, ezért írtam ide be.
  • trident
    Nem lehet, hogy egyúttal válaszoltál is a kérdésedre?
    Nem lehet hogy magával az interneteléréseddel van/volt probléma, ami miatt nem tudott csatlakozni a vac master szerverhez?

Nem értek hozzá, de netalán itt érdemes kezdeni: http://support.steampowered.com/

Netán?
  • PunkZoli
    csaltál e?!
  • geristar
    sziasztok!
    Eddig semmi baj nem volt a játékkal, de most az internetesek felraktak egy nagyobb antennát, meg tápcserét csináltak a gépemen, hogy gyorsabb legyen DE!! max 1-2perc játék után kivág a játék ezzel a hibaüzenettel:

A connection to the steam VAC servers could not be made. For troubleshooting network issues!

Ez mi lehet vagy miért írja ki? Mit jelent pontosan? Mit tudnék állítani hogy jó legyen?
  • HeadHunter86
    Nem fogom :-D
  • Blacksheep333
    Ne vedd komolyan.
  • Blacksheep333
    Sztem azárt mert ott tök jól lehet irtani a LAMAkat
  • trident
    game-monitor találatok.:)
  • RatBaG #958
    látom épp magyar serverekről megy a téma. tegnap toltam először tf2-t, vmi külföldi serveren, de pont ez érdekelne, hogy nulláról indulva hogyan találhatok magyar servert a legegyszerűbben? steamet is 3 éve használtam utoljára szóval bocs a lámázásért... kösz előre is...
  • Phoenix007
    >Miért van az, hogy a Kartel Kucsma folyamatosan fullon van
    >és nagy mák kell, hogy beférjek...

Nem nagy mák kell, hanem AutoJoin... Amúgy hogy ki miért megy a kartel-kocsmára, nem tudom, én azért, mert inkább várok egy percet, míg az AutoJoin beloggol, mint fél órát, hogy egy másik, üres szerver megteljen, jó a társaság, nincs k***aanyázás, meg csíterg**izés, és nincsenek 12 éves vérpistikék (vannak néha gyanúsan fiatalos hangok VoiceComm-on, de nincs velük gond :) ).
  • Phoenix007
    Spraylogo-nak mi a szabványmérete? 256x256? És milyen formátumot szeret?
  • antgecc
    Őszintén szólva nekem aztán oly' mindegy, hogy milyen nevű serveren játszok :))
  • Rage47
    csináltam egy ideiglenes bannert, amíg nem készül el a flash-es :)
  • HeadHunter86
    Azért nem teszitek mert mi vagyunk a legjobbak és máshova nem akartok menni :DDDDDDDDDDDD
  • Rage47
    Sztem is így van sajna.
  • Blacksheep333
    Épp multkor beszéltük ezt haverokkkal. És erre jutottam:
    Délelőtt mindig üresek magyar serverek és senki nem akar belépni egy üres serverre. Kivéve ahogy én láttam csak pár ember (pl a Cali sok) akik értelem szerüen a Kocsmába mennek. Ezt meglátja egy játékos és akkor ő már egy olyanba megy ahol vannak. Így egy szerver tellik meg. Ha meg fullon van akkor inkább kivárja a sorát, minthogy egy üres serverbe menjen be és reménykedjen, hogy valaki jön. Ez az én nézetem.