• trident
    Sajnos megint / még mindig szenvedek az időnként előjövő laggal. Pontosan nem tudom megmondani, de most késő este ötpercenként volt 4-5 másodperces lagg.

Jóbarátom tanácsára illetve a cs2.hu leírása szerint a config.cfg-ben a cl_cmdrate "80" és cl_updaterate "80" szerepel, a konzolba bepötyögtem a rate 20000-et.

Grafikai beállításokban szinte minden ful (ezt jelöli ajánlottnak is) (e2160@2700 mHz, x1950pro, 2x1GB ram).

1mBit-es tré online kábel. AVG free antivirusom van és egyelőre a Zonealarm free. Rendszeresen fut víruskeresés + Spybot, CCleaner, Ad aware, tune up 2007 és töredezettségmentesítés. Ráadásul a windows is nemrég telepítve, auto frissítések bekapcsolva, minden eddigi frissítés is letöltve.

A steam/my games-ben futtattam a validate ellenőrzést és a cache defragot.

A steam/tf2 időnként szól, hogy frissítsek vga drivert (7.7 van fenn, fórumok szerint a 7.10-es a kártyámon nem hoz lényegi javulást, jobb a 7.7 más tulajok szerint).

Ráadásul több lagg után ez volt látható a konzolban:

Még a red orchestra van fenn, időn nem nagyon volt, tegnap amikor RO-ztam nem volt bajom laggal... (mást nem játszok, erre a kettőre is kevés idő jut:) )

Szóval ha tudna segíteni valaki azt megköszönném, a source-s témában nem vagyok járatos, remélem tudtok adni jó tippet, segítséget.:)