Akarok venni egy Webkamerát, légyszi adjatok ötleteket
  • KranaZoli #88
    Hi!

Ma vásároltam egy Genius Slim 1322AF webkamerát.
    AF = Auto Focus
    1.3 Megapixel-ex

Kérdésem az lenne, hogy adtak emellé egy Genius-os progit, ami megjeleníti a képét. Na, ami Nekem kellene azt nem tudja, vagy eddig még nem fedeztem fel :)

1.)
    Először is az lenne a kérdésem, hogy adott egy HW és hozzá egy SW, de általában mindig van jobb szoftver :) Szal érdeklődnék, hogy melyik most a legjobb webcam szofver?!
    (nem tudom, hogy ezek a SW-ek képesek-e mindenféle kamerát lekezelni, de remélem, hogy igen, mert csak egy USB-s eszköz)
    - persze amihez törés is van ;)

2.)
    A fenti szoftverben az lenne az egyik legfontosabb, hogy tudjon időre exponálni, mint egy fényképezőgép. Nekem ez az opció szürke a gyári szoftver-ben :(

Ez azért lenne baromi fontos, ui. 2db ilyen cuccost vettem, ui. a másikat a bátyámnak szánom, ahol van 3db keresztgyerekem és szeretnénk olyat, hogy odaülnek a gép elé és mondjuk x másodperc múlva csinál egy képet, aztán újra és újra....
    (időzített exponálás)

Ez a kütyü is fényképezget Nekem, ha pillanatfelvételen van, csak még azt nem értem, hogy mikor, mennyi időközönként....

3.)
    Szintén a fenti 2db kérdéshez. A legjobb, ha ez a szoftver tudna magyarul is :)
    (de ez az utolsó szempont :)

Köszi!