Nexus: The Jupiter Incident
  • Titan
    Rájöttetek már, hogy mi a rák az, ha nyomvatartom a SHIFT-et?? Ilyen kék karikák jelennek meg!

Egy csomószor előfordúlt, hogy a kűldetés indulásakor kiadom a parancsot a hajónak, hogy indúljon el és csináljon is valamit, akkor közli, hogy nincs energia és áll egyhelyben...:(hiába nézem, de semmi szokatlan dolgot nem látok, amiért nem kéne mennije...
    Vagy ha menetközben parancsot váltok, akkor néha szintén megáll gondolkodi a nyomorút és közben értékes másodperceket vesztek...

A fegyverzetről csak annyit, hogy ezek a taktikai fegyverek sztem 2 forintot nem érnek. Nagyon gyenge a hadászati hatásfoka!
    Ahoz, hogy precíz találatot vigyen be az ember nagyon közel kell menni és mire odaérek jól megsoroznak vagy ha kijelölök neki célpontot, akkor az se mindegy, hogy milyen helyzetben van az ellenséges hajó és naná, hogy a másik felét mutatja, mint ahol a célpont lenne és hába tüzelek a találat nulla! Csak eszi az energiát és semmi találat nincs!
    Szal Én is csatlakozom az előttem szólókhoz! Pajzsbontó és romboló kombináció 50-50% elosztásban! RULEZ!
    Támadási taktika: Falka, deffenzív! F5, F7...VAHAHAAA