Nexus: The Jupiter Incident
  • GaVino
    Most vagyok túl az első komoly küldetésen a Titanon. Összegezve a szép grafika, a kellemes hangulat, a színvonalas történet igencsak pozitív összképet ad. Korábban voltak problémáim a lassú csatamenet miatt, de ez alternatív (újra választott) fegyver felszereléssel megoldható. Ami a Titanos küldit érinti az Ip-blokkoló szétlövése nem gond, inkább elpucolni onnan nehezebb. Ekkor bizony némi szerencse és save/load-ra is szükség van. Kell legalább két pontos lézer hogy egyből eltaláld, és megsemmisítsd a blokkolót amint kijösz az álcázásból, a pajzsra, és a meghajtásra pedig 200% energiát adtam, majd spuri, és imádkozás. A jó kezdő pozició sokat segíthet. A kommandómat nekem is szétlőtték, ezenkívül még kidobott vadászokkal próbáltam a figyelmét elvonni, illetve védekező paranccsal segíteni késöbb a menekülést a flottáig. Miután sikerült megúsznom folytatódott a móka, s bár a Baltazárt nem tudtam megmenteni, más hajót nem vesztve intéztem el a gorgokat.
    Kitüntetéseket mikor kap az ember? Nekem idáig kettőt sikerült begyűjtenem a védelem érdemrendet, illetve ezen a küldetésen megkaptam a Noésok arany rendjét.