Nexus: The Jupiter Incident
  • LSSAHPAUL
    Sanos már rég leinstaláltam a progit, csak halványan annyi dereng hogy ez a nehezebb küldik közé tartozik.. Nálam a problema főleg akkor volt miután kilőttem az ip blokkolót ,mert kb ekkorra szünt meg a pajzsom.. Az biztos hogy a bombázo/vadász kötelék nagy segítségedre lesz, mind megdöglik ugyan de az angelwing lézereivel együtt így kilövöd az ip blokkolot. Már csak akkor engedd ki a vadászokat mikor az angelwing laser-lőtávba ért.
    Sejtem hogy a legtöbb játékosnál mi okozza ezt a sok "nem tudom megcsinálni küldit" :van az a 4 beállitás ami a hajó eszközeit vezérli:támadó,védekező,álcázó,egy dologra koncentrál. itt van a bibi.az energia kiosztást végig figyelni kell mert hülyeséget csinál a progi. pl ha a sensor ki van lőve akkor lőni fogsz de semmit nem találsz el, ami meg nem kell azt semmiképp nem szabad bekapcsolva hagyni(ecm-ha nem várható rakéta támadás) A fegyvereknek meg magad add meg mit lőjenek. Nem fecsérlem tovább a szót a lényeg az hogy minnél több dolgot inkább te csinálj meg ! ne az automata.