2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
dabro #1133 sziasztok
tudna nekem valaki abban segiteni hogy hogyan lehet a Nexussal multiban nyomulni?
-
#1132 utolsó előttiről nem ?
az utolsónál csak a pontokat kell követni, a leg egyszerübb küdi, játszva meglehet csinálni max nehézségi fokon.
De viszont az utolsó előtti az kurvára kemény.Én kb 2 hétig nyavajogtam rajta :( -
steweee #1131 utolsó pályáról nyert helyzetből állása van vkinek? -
#1130 Nem rossz game, érdemes feltenni! -
Horatio #1129 Valaki leírja nekem ,hogy érdemes-e megszereznem. Tehát milyen a game? -
#1128 Sziasztok!
Nem tudjátok van a játéknak magyar honlapja?
Ha igen akkor mi a cím?
Köszi! -
steweee #1127 fel van peccselve 1.01-re? mert azzal nem működik! -
maniac001 #1126 Én is felraktam a trainert, és van olyan opció hogy freez power meg freez shield, de semmi hatását nem érzem. Próbáltátok már? -
Myster #1125 és ezt igy honnan lehet beszerezni? merénmár tényleg nemtok semmit tenni
-
steweee #1124 igen, ez lehet akkor, mikor megyek a relay stationok felé, a többiek meg teljes gázzal a gate-hez. köszi, most már menni fog a dolog -
#1123 Próbáld meg 10km -rel a féregjárat előtt leparkirozni.. én így csináltam.. Jah és még valami: lehet az angelwinggel kiléptél az antimechanoid pajzs alól.. azért nem véges az sem. -
steweee #1122 ha nem megy a colossus a flottával akkor is game over. ha meg megy általában lelövik. totál semmi bajom nincs aküldivel, mert már nem ellenfelek az ellenséges hajók, csak hogy kinyírják a colossust. és így nem tudom meg mia vége. pedig érdekel, ha már ennyi időt rászántam. nem rossz játék, nem mondom hogy nincs jobb, de megérte vele foglalkozni -
#1121 hm.. szerintem azt nem lehet levenni. De ha leveszed akkor meg rádrontanak a mechanoidok. Én pl egyszer addig piszkáltam a colossus energia rendszerét hogy egy pillanatra nem kapott elegett ez a kütyü és nyomban game over lett..
1040..körül egy srác eléf rendesen leírta hogy kell ezt a küldit megcsinálni.. ahoz pár szó: 4-nél közelebb ne menj a hajókkal a féregjárathoz mert 2nél már nincs visszaút. A colossusnak nincs szerepe a harcban ,szal azt csinálsz vele amit akarsz csak ne vidd a harc közelébe. Én is vesztettem hajókat,nem is kicsiket, ne töltögesd vissza állandóan mert megutálod a gamét. Én is újrakezdtem legalább 15x hardon ,ez a legnehezebb küldi. -
steweee #1120 unlimited resources csíttel játszottam, az ellenfél szétlővése nem probléma, maximumra tuningolt hajók mellett meg én sem vagyok hülye, és a játék sem bonyolult, viszont a colossust lövik mindig szét. tehát azt mondod hogy nem kell rá az antimechanoid shield? akkor oké, mert normál pajzzsal már nem tudják szétlőni -
#1119 Aham, akkor te még az utolsó előtti pályán vagy kollega...
- No akkor angelwingre csak hajótestrombolót tegyél mert az uccsó küldetésben csak az kell.
- A kis rombolókkal szedd le a földi hajókat, angelwinggel várj egy picit, a többi hajóval meg maxigázzal irány a kapu, ahol bejönnek az ellenek.
- Egykét perc után menj Angelwingel a reléhez vagy mi a franchoz, addigra már felállt a flottád a kapunál.
- Mivel pajzs nélkül jönnek ki a kapuból az ellen hajói, mehet a vérengzés. Értelemszerűen a legnagyobbakkal kezd, kivéve ha jön az 5 földi krúzer, azok rakétás hajók, kötelezően mindet kiszedni azonnal, mielőtt ki tudnának hátrálni. Nekem hardon egykét hajó veszteséggéel meglett a pálya.
csokcsikert
Ja és nem kell az antimehanoid cucc, pakold tele azt is komoly csúzlikkal. -
steweee #1118 egy gedva mentést tudna küldeni valaki a legutolsó pályához? olyat amit már csak be kell fejezni. én nem tudom megnyerni. már tisztára idegbajt kapok tőle. először is idegesítően belassul pedig mindent leveszek minimumra. addig maxom is simán bírta. aztán meg a colossust szétlövik, pedig már a 3. támadó flottát is kicsináltam majdnem mikor most utoljára leszedték. nincs kedvem már tovább játszani vele mert csak idegesítem magam, viszont a végkifejletre kíváncsi vagyok. légyszi vki szánjon már meg egy mentéssel.
[email protected] -
steweee #1117 már hogyne lennének pajzsok, bár a földi hajóknak tényleg nincs. azokat lelövöm hamar, viszotn mikor a kapun keresztül betör az első flotta, nem tudom olyan hamar likvidálni őket hogy nem jöjjön a többi és kizárólag a gyenge antiomechanoidos hajómat lövik és fuccs -
#1116 Én úgy csináltam hogy az utolsó előtti küldetésre angelwingre csak hajótestromboló cuccost pakoltam, mivel az uccsó küldiben nincsenek pajzsok. Szétkaptam az ellent aztán becsuktam a kapukat. ennyi. -
#1115 Sanos már rég leinstaláltam a progit, csak halványan annyi dereng hogy ez a nehezebb küldik közé tartozik.. Nálam a problema főleg akkor volt miután kilőttem az ip blokkolót ,mert kb ekkorra szünt meg a pajzsom.. Az biztos hogy a bombázo/vadász kötelék nagy segítségedre lesz, mind megdöglik ugyan de az angelwing lézereivel együtt így kilövöd az ip blokkolot. Már csak akkor engedd ki a vadászokat mikor az angelwing laser-lőtávba ért.
Sejtem hogy a legtöbb játékosnál mi okozza ezt a sok "nem tudom megcsinálni küldit" :van az a 4 beállitás ami a hajó eszközeit vezérli:támadó,védekező,álcázó,egy dologra koncentrál. itt van a bibi.az energia kiosztást végig figyelni kell mert hülyeséget csinál a progi. pl ha a sensor ki van lőve akkor lőni fogsz de semmit nem találsz el, ami meg nem kell azt semmiképp nem szabad bekapcsolva hagyni(ecm-ha nem várható rakéta támadás) A fegyvereknek meg magad add meg mit lőjenek. Nem fecsérlem tovább a szót a lényeg az hogy minnél több dolgot inkább te csinálj meg ! ne az automata. -
steweee #1114 én úgy csináltam meg hogy betettem egy unlimited resources point cheatet(csak az megy 1.1el) és maximumra szerelve a hajókat szét lehet lőni mindenkit. odalopakodsz a csatahajóhoz és tüzet nyitsz rá, megdöglik mielőtt felhúzná a pajzsot, a többit meg már könnyű. a legvégső küldit viszont nem tudom megcsinálni. vkinek vmi tipp aki vágigjátszotta? -
#1113 HI!
Kellene egy kis help. A Titan állomáson ki kellene lőnöm az IP blokkolót. De valahogy nem nagyon megy. Mindig felfedeznek mikor kezdem megközelíteni a Titánt. Próbáltam már minden oldalról, de ha észrevesznek, akkor kb. 1 perc és végem. Annyi idő allat meg nem lehet kilőni a blokkolót.
Kell valami spec fegyver oda? Vagy hogyan kell azt a szart megcsinálni? -
Borg #1112 Nem túl meggyőző :) -
#1111 Mindenképp érdemes végigjátszani legalább 1x, annak ellenére hogy nincs skirmish és multiplayer sem müxik. Olyan mintha gyorsan kikelett volna adniuk a srácoknak a progit, mert sok lehetőség nem lett kiaknázva.
De nem csak ők hanem a többi játék software gyártó is ugyanezt csinálja. Pl a cooperativ mod szinte minden mostanában megjelent játékból hiányzik. -
Borg #1110 Elkezdtem letölteni én is a gamet. Csak az a baj, hogy alig tudok róla valamit. Visszaolvastam vagy 30 oldalt itt, de maradt kérdésem.
A játékban van valamiféle "skirmish" mód is? Vagy csak scriptelt küldetésekben lehet görcsölni benne?
Ha jól értettem anno ezt akarták IG3-nak nevezni. Most akkor ebben is lehet bolygókat kolonizálni meg ilyesmi, vagy a néven kívül sok köze nincs az elődökhöz?
Meg ha az ilyen gyűjtsdössze az aranyat, meg scanneld az idegen hajót, meg érjodaidőre jellegű missziókat nem komálom, akkor is érdemes belevágni? -
#1109 Ha vársz még pár hónapot akkor valszeg leesik annyira az ára.. -
steweee #1108 nem ér meg 10.000 ft-ot, én a magam részéről átlagos jövedelem mellett 2.000 ft ot adnék érte ha annyiért adnák, de így inkább letöltöm, végigjátszon és letörlöm, végül is mivel nem terjesztem felfogható kipróbálásnak is :) ami után nem veszem meg a terméket, ha biztosra akarsz menni ne vedd meg inkább szerezd meg vhonnan, aztán ha bejön akkor megtisztelheted a készítőket azzal hogy megvásárolod, ha nem tetszik nem foglalkozol vele és letörlöd. nekem is van pár eredeti játékom, persze már csak jóval a megjelenés utáni leértékelt, de akkor is. úgy éreztem hogy olyan játékélményt adtak a készítők, hogy megvásárlom (morrwind, nwm, battlefield, és gondolkodom az opflashpointon -
zizzenet #1107 De bizony, játszanék vele egy jót, ha nem volnék szkeptikus egészében véve a játékokkal szemben (mostanra már), másrészt magával a Nexussal kapcsolatban. Merthogy számomra a küldetés alapú, limitált játék esetén félő, hogy az élmény klausztrofóbiában szenved majd. Arról nem beszélve, hogy én, részint szenvedélyemből adódóan, de sokkal inkább technikai okok miatt, kerülöm a letöltögetést és machinálást, az eredeti termék megvásárlását preferálom. Nos, egy csomó, nekem nagyon is imponáló játékelem elmaradása és a változatos újrajátszhatóság hiánya kérdéses, hogy megér-e 10000 Ft-ot. Ezért kutakodom és kérdezek, ezért érdekel a véleményetek, tanácsotok. Igyekszem biztosra menni, és a lehető legjobban felmérni, hogy azt kapnám-e a pénzemért, amit szeretnék. -
steweee #1106 basszus micsoda észrevételek? te nem tudsz csak úgy simán hátszani vele egy jót? én mikor először nekikezdtem lefikáztam a játékot mert nem igazán értettem az irányítást és a hajók felszerelését. később nekivágtam megint mert tetszett a sztori meg szép a grafikája.most már hogy majdnem végigtoltam azt mondanám, hogy egy nagyon jó játék, pár szivatós pályát leszamítva -
zizzenet #1105 Kösz a választ. Tudtommal a magyar verzióhoz az angol patch kell.
További kérdéseim a játékkal kapcsolatban. Azt írják, reális bolygómozgás. Ha küldetés alapú a játék, akkor ennek miért és mikor van jelentősége? Eleddig csak a demóval játszottam, abban aztán az egész környezet statikus, díszletszagú a dolog. Például az aszteroida mező jeles képviselői is egy helyben állnak. Eztet nem értem. Nem kéne legalább azoknak a nagy bazi köveknek megmozdulniuk? És tényleg, ez a bolygómozgás hol jön elő? -
steweee #1104 na nekem megvan,úgy a legegyszerűbb hogy előreküldöd az angelwinget, rá nem lőnek elsőnek mert mechanoiddá vált majdnem.aztán mikor ott van mondjuk a pathfindernél előreküldöd az egyik fregattot is, mert amíg nem válnak ellenségessé nem is lehet szkennelni. mikor tüzet nyitnak rá guardolod a hátramaradt két hajó vmelyikére és lőtávolon kívül szalad gyorsan. vagyis csak az angelwing lesz most már a helyszínen, három gyors szkennelés és ip drive bekapcsol. vége küldinek -
Bary #1103 A Sáskakirálynős küldinél nem jön be, hogy kinyírod a sáskakirálynőt, mert a fő feladat a szkennelés, hogy Angel ki tudja fejleszteni a Mechinoidok ellenszerét. Végül sikerült, a lényeg az, hogy az ostromlézerrel csak addig szabad legyengíteni a királynőt, míg a pajzsa "barnába" vált,de még nem piros. Utána ostromlézer állj, nehogy kinyúvasszák szerencsétlent, síma fegyverzettel a sáskaapróhadat kinyírod, utánpótlása már nem lesz, mert a királynő dögledezik, és nyugiban leszkennelheted.
Most én is az Alpha kapunál tartok, de ugyanaz a bajom, mint steweee-nek. Ráadásul ezeket a hajokat ki sem tudod lőni. -
Bary #1102 Az csak a térkép, a már story által "bejárt" helyszínek adatait mutatja. Semmi szabad bolyongás,és választási lehetőség. A sztoriban ritkán van lehetőség, hogy mit csinálsz, az adott kérdésre pld... Megtámadod vagy Nem támadod meg, és hasonlók, de ennyi. És a választól függöen vagy sikerül a küldi, vagy nem.
Szerintem ha valaki végigcsinálta a Singlit, utána rákényszerül a Multyra, és ott szerintem, ha kellő számú játékos van elképzelhető bizonyos interaktivitás.
Apropo: A multyhoz kell valami Path, mivel ezért nem tudtam több szerverre belépni. Német pathot találtam. Tud valaki magyart, vagy angol kell a multihoz, és akkor az angolra kell a nyelvet átállítani, vagy hogy van ez? -
zizzenet #1101 Nem ismerem a játékot, de már régóta filózok a beszerzésén. Volna egy kérdésem. Azt tudom, hogy nagyon történetvezérelt, de van egy videórészlet, amiben egy nagy csillagtérkép látszik sok-sok bolygóval, és ott kattintgat az ürge (mármint aki épp a felvételkor játszott vele). Az mi? Van a játékban valami interaktivitás vagy választási lehetőség? Mennyire lehet befolyásolni a sztorit vagy az adott helyzeteket?
Válaszotok előre is ksözönöm. -
steweee #1100 hogyan lehet megcsinálni az alpha gate küldit? mert már próbáltam mindenhogy.végigszkennelek mindent, még a gate keepert, a wormholt és a stargétet is, és nem tudok utána az ip driveal jumpolni? -
#1099 Én a legtöbb küldit úgy csináltam meg hogy szétlőttem mindent. Nem kell mindent scennelgetni, max nem kapsz kitüntit...:D -
Bary #1098 A Sáskakirálynőig eljutott már valaki? Szinte lehetetlen lescannolni.
Tud valaki vmt? -
Myster #1097 Sziasztok! bocsánat a hülye kérdésért, de az elején elakadtam...:D
az a küldi, hogy valamilyen hajót kell megmenteni, ami láthatatlan, és négy kis kaka támadja...namost elindulok, és vmilyen ip blokkolót kellkilőni, demire megtalálom és kilőném, ők már szétszedik a lopakodó hajót....this makes me bad time.......plz someone help me! -
atibacsi1977 #1096 Valaki tud a játékhoz magyarositást? -
#1095 A Titán küldetés után nekem is kilép a játékbol bármit is csinálok, pedig szvsz egész jó lett a játék ! -
#1094 Az a küldi érdekes. Itt van a leges legnagyobb bugja a játéknak! Lőjetek ki bármit a város hajón. :D A köv. küldi kifagy :D Figyelem ! Egy ujjal sem szabad hozzáérni, csak max scennelni. Egyébként tök könnyü a küldi szard le a mellékfeladatokat,se scanning se más szarság, lőjj ki minnél több hajót erre úgyis is elmenekülnek és meglesz a koordináta.