Milyen hangfalat vegyek?
  • Bucsek
    Sziasztok, most először járok itt és segítség kellene. Nem vagyok egy nagy hangfalismerő szakértő mester, ezért is jöttem ide, hogy segítséget kérjek :P

Kezdjük ott, hogy amik vannak filmek nekem, általában, szerintem 5.1-es hanggal rendelkeznek (gondolom én) és mivel a TV-n nézem őket (USB-ről vagy gépen keresztül) valamiért tök idegesítő, hogy a zene, effekt hangos a beszéd halk, gondolom ismeritek az ilyet (lehet, hogy van megoldás erre, de én nemtom...)
    Szóval arra gondoltam, hogy beinvesztálok egy egyszerű, PC-s hangfalra (azért sem ilyen drabális brutális hangfalakra, mert kevés a hely, és amúgy se üvöltetném :D ), 5.1 vagy 2.1 nem tudom melyik lenne jó.
    Viszont nem tudom, hogy szólna egy 5.1-es film egy 2.1-es hangfalon (vagy fordítva). Teljesen amatőr vagyok ilyen szinten.
    Egyébként megoldódna ez a probléma, hogy halljam is végre amit beszélnek a film alatt? Vagy van erre valami beállítási lehetőség is? Mert nem mindegyik film ilyen, de legtöbb esetben sajna előfordul.

Remélem érthető voltam a problémámat illetően. Köszönöm :)