10403308361107811299.gif
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
  • Z
    Ok, én megbocsátok, simán. Ez tök egyszerű, csak én nem mondtam olyanokat, hogy valaki leszophat, ha nem tetszik neki valami...
    Nem mondtam egyől, hogy ez márpedig hülye valami...

És én a büdös életben nem mondanék senkiről sem olyat, hogy büdös rocker, meg igénytelen. Az igénytelenség kérdéskörében valóban nem hinném, hogy a rockereket leszólók lennének az igényesek. Ilyen embereket láttam a BP parádén. Na ez az egész igénytelen volt. De én őket sem szóltam le. Csak azt kérdeztem, hogy szabadnap volt a börtönben? (asszem ezt joggal, mert náhány börtönös dokumentumfilmet látván nagyjából hasonló arcokat fedeztem fel a kamionok melletti tömegben is.)

A rockzenét én is szeretem, de nem mondom azt a trashmetalra hogy nagy nulla, meg szar, stb csak azért, mert nekem nem jön be.

A rockzenéről meg annyit, hogy valszeg ti még elég kicsik voltatok, amikor én ACDC koncertre vittem ki a fél családom a '90-es évek elején. Ma is bármikor meghallgatom. Mert szvsz AZ rockzene. Jójó lehet, mondani, hogy Angus Young nélkül már az sem a régi...de akkor is kiba jó.

És miért törölje a hozzászólást? Vállald amit írtál bammeg! Férfi vagy, vagy mi a fene?!?!?! ;-)