75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
shaky #18336 köszi.. -
#18335 Prezi, köszönöm hogy velem példálózol :D -
Nekem az egyik dj ismerősömnek van egy rózsaszin borítós fehér feliratos amerikai lemeze, azon asszem ilyen van, majd rákérdezek jóóóó? :D -
praksi #18333 Rush - Limelight -
#18332 sok a fölös szöveg... -
shaky #18331 helló!
Tudnátok nekem mondani olyan zenéket amilyeneket a VOODOO üzletekben is szoktak nyomatni...,?
őőőő valami iszonyatdurva nemtom milyen talán trenszhausz vagy mittom én milyen stile zenéket?
Bocsi de nem halgatok ilyen műfajokat, de most meghalgatnék néhány iszonat pörgős flesssss zenét!
Köszi! -
praksi #18330 jobb későn, mint soha...... :-DDD -
#18329 néhány éve volt egy hasonló nevű magyar formáció is :) -
#18328 azaz hallgatok -
#18327 a románok már a spájzban vannak... :) -
#18326 Emmanuel Top - Mars -
praksi #18325 még mindig:
Hetedik Érzék - Így jó
-
praksi #18324 na, akkor lokálpatrióta érzelmek :-DD
Hetedik Érzék - Ébredj! -
#18323 andrewboy_and_dennis_clarke-szuletesnapomra -
#18322 de ez diszkrimináció! :DDDDDDDD
nekem jogaim vannak! :DDD -
praksi #18321 akkor a halálö! -
#18320 most mindenki megtanulja, hogy nem szabad flémelni !!! -
#18319 ez azért túlzás, én fellebbezek! -
#18318 Ez a topik a legnépszerűbb témák közt feljött a 6. helyre. Jupííí
Band of Brothers soundtrack - Main title -
#18317 -
#18316 REPEAT !!! -
#18315 ezt az egy számot kell hallgatni repeattel? :(
akkor csítelek, és bekapcsolom a shuffle-t! :DD -
#18314 nincs kegyelem !!! ÉLETFOGYTIGLAN !!! -
#18313 Na egész jól fejlődsz! Szinte el sem hiszem, hogy ugyanaz az ember írt nekem. :D
Tényleg nem ismerem. És valszeg nem hiszem azt, hogy ovizene... (azért az együttesek nevei sokat sejtetőek ám ) -
praksi #18312 kegyeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!! :DDDD
beimerő valllomás enyhít? :D -
#18311 -
praksi #18310 nah, flémnek vége....
Aerosmith - Janie's got a gun -
#18309 meghozom az ítéletet: mindeenki hallgassa egy óráig a drogos teját -
#18308 Látszik, hogy nem ismered azt,amiket én hallgatod. Valszeg azt hiszed, hogy ovizene (;
Pedig én ismerem a republicot D: -
#18307 Amíg csak én voltam itt, addig csak számcímek voltak, flém nem...ezt a tisztelt esküdtszék vegye figyelembe az ítélet meghozatalakor.... :DDDD -
#18306 hümm
Ayreon - Day Three : Pain -
#18305 Ok, én megbocsátok, simán. Ez tök egyszerű, csak én nem mondtam olyanokat, hogy valaki leszophat, ha nem tetszik neki valami...
Nem mondtam egyől, hogy ez márpedig hülye valami...
És én a büdös életben nem mondanék senkiről sem olyat, hogy büdös rocker, meg igénytelen. Az igénytelenség kérdéskörében valóban nem hinném, hogy a rockereket leszólók lennének az igényesek. Ilyen embereket láttam a BP parádén. Na ez az egész igénytelen volt. De én őket sem szóltam le. Csak azt kérdeztem, hogy szabadnap volt a börtönben? (asszem ezt joggal, mert náhány börtönös dokumentumfilmet látván nagyjából hasonló arcokat fedeztem fel a kamionok melletti tömegben is.)
A rockzenét én is szeretem, de nem mondom azt a trashmetalra hogy nagy nulla, meg szar, stb csak azért, mert nekem nem jön be.
A rockzenéről meg annyit, hogy valszeg ti még elég kicsik voltatok, amikor én ACDC koncertre vittem ki a fél családom a '90-es évek elején. Ma is bármikor meghallgatom. Mert szvsz AZ rockzene. Jójó lehet, mondani, hogy Angus Young nélkül már az sem a régi...de akkor is kiba jó.
És miért törölje a hozzászólást? Vállald amit írtál bammeg! Férfi vagy, vagy mi a fene?!?!?! ;-) -
#18304 értem... de most akkor nyugi... -
#18303 amikor nekiálltam gépelni, még nem volt ott, zsal... -
#18302 a TÉK rád is vonatkozik !!! -
#18301 Azért idéztem, mert az előző beírásod alapján én rádijós zenéken élek. Nos, leírtam, hogy mit hallgatok, hátha elhiszed, hogy nem... -
#18300 nah jo... mostmár elég lesz... -
#18299 "Srácok ezt életünk végig folytathatnánk ezt a vitát, de van érteleme, úgyse fogod meggyőzni a másik felet...TOLERANCIA, EGYÜTTÉLÉS BÉKESSÉGBEN!"
by VinylToy
ez legyen a végszó, mindkét fékről, és számcímeket szeretnék látni ;) -
#18298 ????
Idézlek: "Ha szeritned ezek szarok, és nem tudnak zenélni, akkor leszophacc." idézlek: "hátö...."
Én cask szimplán megkértelek, hogy ne írj be. Erre te, idézlek: "Azért leírom, mert szeretem idegesíteni a másikat"
Na majd ha felnőttél, akkor beszélhetünk újra. -
praksi #18297 hogy mondjam..... igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert nap mint ezzel szembesülök a suliban, az utcán, ha elmegyek focizni, stb., h a "pap" stílust kedvelők rendre "igénytelen" meg "büdös rokker"- eket kiabálnak utánam, pedig hozzájuk se szóltam... aztán végignézek rajtuk, aztán rajtam, meg elgondolkodok ezen a pap-papné dolgon, és akkor feltehetném a kérdést, hogy akkor melyikőnk is az igénytelen?
na mind1, ennyit a lekizésről, bocsánat a flém miatt. Prezi lécci töröld......