Mucho#935
Nya, újra valék, a szerelő visszahozta a gépemet, csak utánna a net kavart be, de most már mükszik minden.
Mialatt nem volt gépem, olvasgattam az offline (papír) sajtót, izé újságokatz, mármint pc-seket, s észrevettem valamit, ami veszettül böki a csőröm. Az pedig nem más, minthogy a Black Isle miért nyúlja le a dicsőséget a Bioware-től????
Félre ne értsetek, én szeretem a régebbi Black Isle játékokat, úgymint Fallout1-2, de utánna már semmi. Nem csoda, hisz annak a két játéknak a fejese kilépett már tőlük, és az Arcanum-ot dobták piacra, de most nem ez a lényeg. A Bioware készítette a BG1-2-t, nem a Black Isle, mégis az ő logójuk az első, meg őket ajnározzák. Az IWD-t is a BG m,otorjára építették a Black Isle-osok. Még jó hoghy kilépet az Interplaytől a Bioware, mert még ezt is lenyúlnák. Hogy vád ne érje szavaimat, egyedül rtényleg nem képesek élni, jó példa erre a mostani Torn nevezetű "játékuk". Amint megjelentek az első screenshotok, egyből leállították az egészet, nem is csoda. De ez most nem csak aa Black Isle-ra vonatkozik (habár az itteni fórumban inkábbb ők érdekelhetnek minket) hanem a PC-s ipar többi részére is. Pl.:Készül a Total Annihilation2. Az egyet a Cavedog fejlesztete, Chris Sawyer vezetésével (ő most a Gas Powered Games-nél van, és ő készítette a mostani Dungeon Siege-t is) és csudi jó volt. Örültem is hogy készül a kettő. Igen ám, de ki a fejlesztő?gy koreai nevesincs csapat, a Phantagram. Ja, bocsi, már van egy játékuk, a Kingdom Under Fire. Csak kár hogy az a "játék" nagyobb lebőgés mint a Veresegyházi asszonykórus vs. Tankcsapda énekverseny. Miért van ez így???