• PiszkosFred
    #8325
    A Neverwinter lenyegeben onallo, vilagepito modul (az uj jatekosoknak), uj karakterrel kb. lvl 15-17 a vege.

    A SoU szinten onallo kalandmodul, semmi kapcsolat az alaptortenettel/kampannyal. Mar eleve a kezdeskor ismet egy "ketbalkezes senki" vagy, ami egy importalt karakter eseteben inkabb furcsa, mint sem logikus - es a rendszer sem fog felskalazni egyetlen ellenfelet sem, vagyis semmi kihivas nem lesz, ha lvl20-as karakterrel fogsz neki. Viszont ezzel a "kiegeszitovel" erkeztek meg a prestige classok. Celszeru uj karaktert kezdeni szerintem a SoU-hoz.

    A SoU-t folytatja a HotU, de ez mar "hosoknek" keszult a kampany lvl15-os belepo szinttel (vagy uj karakterrel, de azt felskalazva), itt mar erdemes importalni a SoU-s karaktert, foleg ugy, hogy vissza fog terni par npc es szituacio, megis csak folytatas. De, kezdheto uj karakterrel is, viszont ekkor felszintezi 15-re. Ha viszont a SoU-t mondjuk 13-as szinten fejezted be, es azt importalod, akkor nem fogja 15-re feldobni, igy 13-askent kisse nagyobb kihivas lesz a HotU eleje :)

    Nyilvan a prestige classok elerhetoek lesznek az alapjatekban is (bar inkabb alap modulban, ez jobb kifejezes) is, ha a sou/hotu telepitve van.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.19. 09:32:25