• nearo
    #8200
    A hangos rejtvényhez kell az az üvegcse, amit a bodak hullájáról vettél fel elvileg. Jobbklikkel ki tudsz belőle engedni egy pixie-t, ami elindul és sorban megérinti a gongokat. Menj utána, érintsd meg mindig azt, amelyiknél ott van, és előbb-utóbb meglesz.

    A füstösnél meg ugyanaz a lényeg, mint a medencésnél, színeket kell keverni. Három különböző párosításban kell beleszórni a porokat, és ha jól emlékszek van valami utalás a sorrendre is, de már nem tudom, hogy mi. Talán egy asztalról tudsz felvenni egy papírt és arra van leírva.

    Az ültetésnél meg ha jól emlékszek, akkor ékköveket kapsz jutalmul, azokat lehet, hogy nem is vetted észre. Egyébként eléggé bolondos a csajszi, szóval nem fog újat mondani a küldetés teljesítése után. Ha a naplóban sincs befejezve a küldetés, akkor viszont nem tudom mi lehet a gond.

    Gonoszból úgy leszel semleges, ha jó cselekedeteket hajtasz végre. Emlékeim szerint a legtöbb lehetőség erre az első fejezetben van, de ha bárhol olyannal találkozol, hogy meg kell menteni valakit, vagy egy beszélgetésben olyan lehetőség van, hogy pénzt adsz valakinek csak úgy (nem lefizetés miatt), akkor azokkal javíthatod a jellemed pl.

    Bárdnak igazából mindegy milyen jellemet választasz, törvényesen kívül bármi lehet. Hogy azok közül mi vagy, az már rajtad múlik. Szóval igen, jó az a jellem.